Search

Vitaprost kaarsen beoordelingen van mannen met prostatitis

Hallo allemaal! Ik maakte onlangs kennis met prostatitis, maar kreeg direct een prostaatmassage en kwam bijna nooit uit een uroloog. Ik verberg problemen voor mijn vrouw, ze is al boos als de duivel loopt, vermoedt dat ik een minnares heb, omdat seks nu marteling voor me is geworden. De arts schreef vitaprost in de vorm van kaarsen voor me, maar op de een of andere manier weet ik niet hoe effectief de remedie is, en ik hou niet van de methode van toepassing. Maar de arts dringt erop aan dat het medicijn erg modern is en dat ik mijn hoofd niet brak. Wie probeerde het, vertel me, heeft het geholpen? Ik hoorde het gesprek van de mannen in de rij staan, dus ik begreep dat deze vitaprost was uitgeschreven en zij gingen aan de beterende hand. Ik zou graag de mening van iemand anders willen horen.

Tegenwoordig kan de markt een enorme hoeveelheid geneesmiddelen tegen ontsteking van de prostaat vinden. Beoordelingen van mannen op Vitaprost-zetpillen voor prostatitis kunnen andere kopers laten zien dat dit een van de beste middelen is om de symptomen en de oorzaak van de ziekte te bestrijden. Het medicijn is geschikt voor mannen met elk stadium van de ziekte, ongeacht hun leeftijd. Het heeft een genezende werking op de prostaat, die het extract van de prostaatklier van het vee levert - het belangrijkste onderdeel van kaarsen.

De stof is onschadelijk, er zijn dus geen contra-indicaties. Vitaprost heeft een veel breder scala aan toepassingen dan alleen voor prostatitis. Over dit, evenals hoe goed kaarsen te gebruiken, of ze bijwerkingen hebben en wat ze kunnen worden vervangen in ons artikel.

Kaarsen voor prostaat Vitaprost zijn een middel om de chronische vorm van pathologie te behandelen. Naast de vorm van zetpillen worden deze in de vorm van tabletten afgegeven, maar deze hebben meer negatieve reacties op het lichaam van de patiënt. Afhankelijk van de samenstelling van de tool is ook verdeeld in Vitaprost, Vitaprost Forte en Vitaprost Plus. De eerste twee zijn geschikt voor de eerste stadia van de ziekte en de preventie ervan, de derde - voor het wegwerken van zelfs lopende prostatitis. Eén kaars bevat 10 of 50 mg van de werkzame stof, prostaatextract, en Forte Plus heeft nog eens 100 mg.

Om een ​​ontstekingsziekte volledig te genezen, zullen mannen niet alleen rectale agentia moeten gebruiken, maar ook andere geneesmiddelen, waaronder antibiotica, spierverslappers, alfablokkers en andere.

Volgens de instructies om het medicijn te gebruiken is toegestaan ​​aan mensen die:

  • Chronische prostatitis
  • Goedaardige proliferatie van prostaatweefsel
  • Predispositie voor prostatitis
  • Voorwaarde voor of na operatie aan de prostaat
  • Slechte spermakwaliteit

Ook kan de arts het medicijn voorschrijven om pathologie te voorkomen, evenals aandoeningen die op de achtergrond voorkomen. De prijs van kaarsen voor prostaat Vitaprost forte varieert afhankelijk van het aantal zetpillen in één verpakking. Voor 20 stks op 20 g is het mogelijk om ongeveer 1200 roebel te geven, voor 10 stuks. 10 mg - ongeveer 950 roebel. U kunt het medicijn zonder doktersrecept krijgen, het is geschikt voor elke man - geen contra-indicaties worden vermeld onder de contra-indicaties, maar we zullen hieronder over uitzonderingen schrijven.

Beoordelingen van zetpillen voor prostaat Vitaprost kan gewone klanten laten zien dat ze op dit medicijn kunnen vertrouwen. Ze zijn perfect bestand tegen alle handelingen die in de instructies worden voorgeschreven en verlichten de symptomen van de ziekte in slechts een paar dagen. Tot de positieve eigenschappen van het product behoren:

  1. Normalisatie van klierweefsel, secretie
  2. Blaastonen
  3. Verbeterde microcirculatie
  4. Het risico op bloedstolsels verminderen
  5. Pijnbestrijding
  6. Verwijdering van ontstekingsprocessen

Bij regelmatig gebruik van medicatie is plassen genormaliseerd, ongemak in de anus zal verdwijnen, vooral tijdens ontlasting. omdat Vitaprost is een complex middel en heeft naast de gebruikelijke eigenschappen voor kaarsen een antibacterieel en antiseptisch effect. Als u het type "Forte" selecteert, kunt u bovendien zorgen voor de eliminatie van oedeem en een afname van de bloedplaatjesaggregatie. Voor de groep "Plus" is een antimicrobieel effect dat een speciale component oplevert - lomefloxacine. Het is een breed-spectrum antibioticum en is goed bestand tegen gram-negatieve parasieten.

Behandeling van prostatitis met Vitaprost-zetpillen kan effectief zijn als de ziekte niet-infectieus van aard is. Het verbeteren van de bloedcirculatie zorgt ervoor dat het lichaam verzadigd is met zuurstof en nuttige stoffen, ontstoken weefsel begint te regenereren. Vanwege het ontstekingsremmende effect zal de temperatuur van de prostaatklier afnemen en zal de spermatogenese normaliseren. Wanneer de prostaat begint te werken zoals eerder, stabiliseert de erectiele functie.

Ook stopt het medicijn de groei van prostaatweefsel, vermindert pijn en laat het lichaam de urethra niet blokkeren. Frequente wens om naar het toilet te gaan, discontinue straal verdwijnt. De snelheid van urineren neemt toe, urine-incontinentie wordt geëlimineerd.

De gebruiksaanwijzing beschrijft in detail hoe rectale zetpillen correct worden gebruikt. Ze hebben een torpedovorm, een witte kleur met een geelachtige of crèmekleurige tint, klein formaat. Een middel wordt alleen geïntroduceerd na stoelgang - natuurlijk of met behulp van een reinigende klysma. Voordat je het medicijn in het rectum binnengaat, moet je de anus smeren met vaseline of vetcrème. Het scherpe uiteinde van de zetpil wordt in de anus geduwd om te proberen het rectale slijmvlies niet te beschadigen. Ook de moeite waard om het volgende te weten:

  • Rectal Vitaprost kan 1 keer per dag worden gebruikt, 1 kaars
  • Na de introductie is het nodig om ongeveer 30-40 minuten in rust te blijven.
  • Duur van gebruik - niet meer dan 10 dagen

Instructies voor het gebruik van kaarsen uit de prostaat Vitaprost Forte is precies hetzelfde als het beschreven medicijn - slechts één zetpil per dag, bij voorkeur voor het slapengaan. Voor het type "Plus" is de frequentie van toediening hetzelfde, maar hier wordt de behandelingsduur door de behandelend arts strikt individueel gekozen. In liggende positie om vast te houden nadat deze ten minste een uur is aanbevolen. Het wordt niet aanbevolen om het geneesmiddel langer dan de aangegeven periode te gebruiken, omdat bijwerkingen kunnen optreden.

Over het algemeen wordt het medicijn goed verdragen. Mannen die prostaatontsteking met zijn hulp hebben genezen spreken alleen positief, hoewel sommigen klaagden over een licht brandend gevoel. Anderen schreven dat kaarsen niet alleen hielpen bij het verlichten van ontstekingen uit de prostaatklier, maar ook voor verlichting van aambeien, verminderde jeuk van de aanwezigheid en hun bloeding.

Ondanks het feit dat het product geen gevaarlijke stoffen bevat, behandeling van prostatitis met kaarsen heeft Vitaprost een bepaald aantal beperkingen. Ten eerste is het gecontra-indiceerd om vrouwen te gebruiken omdat in de samenstelling is er een element afgeleid van de prostaatklier van rundvee. Ten tweede is het verboden medicijnen te kopen voor minderjarigen. Voor hen zijn er veiliger middelen. Tot de contra-indicaties van de zetpil behoren ook:

Het is ook onwenselijk om behandeld te worden door de vertegenwoordigers van het sterkere geslacht met neurologische ziekten (epilepsie), ziekten van het circulatiesysteem (atherosclerose). Het tegenovergestelde kan gepaard gaan met hun exacerbaties en complicaties.

Ongeacht of u Vitaprost gebruikt voor de preventie van prostatitis of de behandeling ervan, in geen geval mag u de door de arts voorgeschreven dosis overschrijden. Voor gewone kaarsen kan verbranding in de anus en een allergische reactie het gevaarlijkste negatieve effect zijn. Voor Forte zijn de nevenreacties ongeveer hetzelfde. Voor Vitaprost Plus zijn de gevolgen van een overdosis veel gevaarlijker het heeft een antibioticum.

Meestal misselijkheid en braken, verlaging van de bloeddruk, het optreden van urticaria op de huid. Er kan ook een onregelmatige hartslag, duizeligheid, verhoogde angst, gevoeligheid voor licht zijn. Allergische reacties van het type "Plus" komen zeer zelden voor. Als een van deze manifestaties optreedt, stop dan met het gebruik van het medicijn en vraag de arts om het te vervangen door een ander medicijn.

Als je op het internet beoordelingen vindt over de remedie tegen prostatitis Vitaprost Forte, zul je zien dat mensen goed op hen reageren. Velen waarschuwen echter dat bij het behandelen van Vitaprost plus mensen er niet op letten dat het niet wenselijk is om ze te combineren met bepaalde medicijnen. Aldus neemt het vermogen om het bloed van anticoagulantia te verdunnen vele malen toe, en niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen voor de lever verhogen de toxiciteit voor de lever. Zowel de eerste als de tweede worden vaak gebruikt bij de behandeling van ontstekingen van de prostaat, dus wees voorzichtig.

Geneesmiddelen die de secretie van de prostaat blokkeren, vertragen de uitscheiding van stoffen die in de zetpillen terechtkomen en veroorzaken alleen schade. Als u medicijnen gebruikt, is het beter om de arts hiervan vooraf op de hoogte te stellen. Hij kan eenvoudig de Vitaprost Plus op de Forte veranderen, waardoor de patiënt wordt beveiligd tegen ongewenste reacties. In tegenstelling tot geneesmiddelen is het toegestaan ​​om het gebruik van zetpillen te combineren met prostaatmassage, fysiotherapeutische procedures.

Op gespecialiseerde sites en fora is het gemakkelijk om informatie te vinden over wie en hoe prostaat Vitaprost heeft gewonnen. Mannen schrijven dat het snelst mogelijke effect van behandeling wordt verkregen wanneer je een reeks acties combineert - medicijnen, fysiotherapie, goede voeding, etc. Je kunt reacties vinden waarin mannen schreven dat ze na de introductie een licht brandend gevoel hadden. Iemand werd voor het eerst behandeld met minder effectieve geneesmiddelen - op basis van een fabriek, maar hij stapte hierop over en kon herstellen. Er werd ook opgemerkt dat de kaars niet smelt tijdens de injectie, helpt pijn sneller kwijt te raken dan analogen.

In de reviews wordt vermeld dat mannen die met dit medicijn werden behandeld niet alleen prostatitis, maar ook prostaatadenomen en aambeien hebben. Hoewel ze niet worden beschreven in de instructies, kunnen kaarsen dankzij hun acties de vorming van aambeien en de groei van weefsels aan.

Experts spreken positief over Vitaprost. Het is echter niet voor iedereen voorgeschreven, omdat probeer altijd eerst de ziekte te genezen met minimale gevolgen voor de patiënt. Onmiddellijk kan hij worden benoemd, als een man zijn spermagegevens moet corrigeren, omdat zetpil heeft een gunstig effect op de voortplantingsfunctie.

Specialistische reviews over het medicijn zijn te zien in de onderstaande videobeoordeling. Een praktiserend dermatoveneroloog Makarchuk Vyacheslav Vasilyevich zal u vertellen hoe effectief het medicijn is, of het geschikt is voor de preventie van prostatitis en zal vele andere vragen beantwoorden.

Slechts 2 geneesmiddelen kunnen directe analogen van Vitaprost-prostaatmedicatie worden genoemd - Samprost en Uroprost. Andere zetpillen hebben vergelijkbare acties, maar hun samenstelling zal compleet anders zijn. Overweeg deze medicijnen:

  • Superlymph. Rectale zetpillen waarvan het hoofdbestanddeel superlymph is - een combinatie van natuurlijke peptiden en cytokinen. Ze behoren tot de groep van immunomodulatoren, verminderen ontstekingen en vernietigen pathogene micro-organismen. Alleen gebruikt voor prostaatinfectie. Voor de behandeling en preventie kan één keer per dag op 1 kaars worden toegepast.
  • Prostatilen. Zoals de tool beschreven in het artikel, is samengesteld uit extract extract van de prostaat van runderen. Verkrijgbaar in de vorm van een oplossing en zetpillen, niet geschikt om van de verergering van de ziekte af te komen. Intramusculair toegediend 1 keer per dag, rectale zetpillen kunnen 2 maal worden toegediend - 's morgens en' s avonds. Na de laatste moet je ongeveer een half uur gaan liggen. Onder de contra-indicaties zijn alleen individuele intolerantie voor de componenten.
  • Afala. Resorptietabletten met ontstekingsremmende en diuretische effecten. Geschikt voor zowel acute als chronische prostatitis. Pillen worden oraal ingenomen voor 2 stukjes, houd ze vast om het oplossen te voltooien. Het is noodzakelijk om niet te accepteren tijdens het eten, 2 keer per dag. De aanbevolen duur van de behandeling is 4 maanden.
  • Samprost. Het is een oplossing voor intramusculaire toediening, waarvan het belangrijkste onderdeel het prostaatextract van stieren is die de puberteit hebben bereikt. Het kan zelfs de complicaties van prostatitis verlichten. Injecties moeten dagelijks gedurende 5-10 dagen worden gewenst. Contra-indicaties voor de receptie, behalve voor overgevoeligheid voor de ingrediënten, nee
  • Uroprost. Rectale zetpillen met dezelfde samenstelling als Vitaprost. Regel de activiteit van de prostaat en de blaas, verlicht de symptomen van prostatitis. Veilig voor de gezondheid, slechts enkele kunnen allergische reacties veroorzaken. Gevallen van overdosering zijn ook niet gemarkeerd. Het wordt aanbevolen om 1 kaars per dag te gebruiken.

Bovendien kan een man traditionele behandeling toevoegen door traditionele geneeskunde toe te voegen. Kruidenafkooksels hebben niet minder krachtig effect dan tabletten. Voordat u dergelijke medicijnen gebruikt, is het echter beter om uw arts vooraf te raadplegen.

Beoordelingen van de site over medicijnen

: Op deze pagina kun je een recensie schrijven over VITAPROST. De site biedt ook de huidige prijs voor VITAPROST en instructies voor gebruik. Vergeet niet dat voordat u medicatie gebruikt, u altijd uw arts moet raadplegen.

Behandeling van ziekten

Behandeling van prostatitis We behandelen prostatitis thuis

Analogons VITAPROST

PROSTAMOL UNO PROSTATILEN-ZINK PRAVENOR Wobenzym BANGSHIL FORTAGE AFAHAL RODE WORTEL GENTOS LIKOPROFIT PROSTAKOR OFLOXACIN PROSTAMED FURAGIN PROSTODOZ Alle analogen

Medische instellingen

Osteocenter CONSILIUM. KLINIEK VAN DE UROLOGIE Kliniek van de oncologie van het National Cancer Institute GREENLIGHT

Vragen en antwoorden

Pidzheum deze hulp of schade. jouw mening

blogs

Verhoogde potentie door plantenextracten Uroloog Kiev Verrassingen statistieken: seksuele stimulanten nemen meestal volledig gezonde mensen genezen prostaatontsteking met folkremedies Geneesmiddelen voor chronische prostatitis

Artikelen over "Prostatitis"

Nieuwe methoden voor de behandeling van prostatitis en prostaatadenoom Prostatitis kan worden voorkomen met behulp van... masturbatie Moderne medicamenteuze therapie voor chronische prostatitis Prostatitis en prostaatadenoom Abactaal (pefloxacine) bij de behandeling van patiënten met chronische bacteriële prostatitis. Kardura (Doxazosine mesilaat) in de behandeling van chronische prostatitis Het nieuwe concept van chronische prostatitis (vervolg) Farmacotherapie van chronische prostatitis: moderne benaderingen voor de behandeling van chronische bacteriële prostatitis.

Handbook of Diseases

Prostatitis chronische prostatitis

Prijs VITAPROST

Prostaatsklachten Alle ziekten VITAPROST

Gast 4 augustus 2017

Een goed medicijn, mijn man werd voorgeschreven op de achtergrond van smartprost, zelfs in geholpen pillen. Hoewel men gelooft dat met prostaatpillen niet helpt, alleen kaarsen.

Elena Haiduk 1 oktober 2017

Mijn man werd ook gekweld door prostatitis. Wat hij gewoon niet probeerde, volksremedies, vitaprost, prostamol, was prostapilen, niets hielp, en de voorbereidingen van reclame op tv bleken bijzonder nutteloos.

Mijn man wist niet wat hij moest doen, hij zou naar bed gaan in een ziekenhuis in een grote stad. En eens een vriend me dit middel heeft geadviseerd -

Na 10 dagen gebruik verdwenen zijn symptomen en binnen anderhalve maand was hij volledig genezen. Twee jaar zijn verstreken, alles is in orde, prostatitis komt niet terug, vanwege preventie soms maak ik hem afkooksels van kruiden, zoals ze zeggen, makkelijker te voorkomen dan te behandelen

Dit zijn de taarten met kittens) Zorg ervoor dat je een kijkje neemt, al het succes!

Gast 22 september 2017

Misschien, op de achtergrond van de slimme tablet, helpen de tablets, maar zonder dat, zal het effect alleen van de kaarsen komen, ik heb geprobeerd...

Gast 17 januari 2018

zou deze smartprost goedkoper zijn...

Gast vrijdag 16 februari

En de prijs van medicijnen stoort u niet? als je berekent hoeveel wordt besteed aan een cursus, en hoeveel van deze cursussen je nodig hebt om te leven, dan blijkt dat smartprost nog steeds een vrij goedkope optie is.

Gast 29 oktober 2017

In feite hangt het van veel af - van de levertoestand en van de maag. Mijn vader heeft chronische gastritis, dus pillen helpen hem helemaal niet, en geen enkele smartprost kan dit beïnvloeden. Zelf brengt hij natuurlijk verlichting, maar de pillen worden hier niet beter door opgeslorpt. En de kaarsen zijn prima. En iemand heeft de tegenovergestelde darmen van de patiënt, dus wat voor soort kaarsen kunnen er zijn... Het is goed dat er twee vormen van vrijgeving zijn.

Gast 11 mei 2017

prostatilen

Verwar kaarsen niet die ontstekingsremmend werken en kaarsen die helpen verdoven, pijn verlichten. Dit zijn fundamenteel verschillende dingen. alles kan pijn verwijderen, maar alleen prostaat kaarsen elimineren ontstekingen

Lev Ivanovich 25 april, 2017

Ik heb pillen nodig Vitaprost. Geef de pakketten aan die u hebt (op tablets), hun prijs, certificering.

ANOMIM 22 februari 2017

Waarom staat hier niet dat een antibioticum is opgenomen in vitaprost, waaraan niet iedereen een tolerantie heeft? Blijkbaar zijn hieruit en degenen die hen behandelen koortsig, niet de kaarsen, maar de test! Ik vroeg de dokter om iets voor te schrijven, alleen niet deze kaarsen, vervangen door prostatilen. Van hen was het ongemak veel minder en kwam er eindelijk verlichting

Gast 24 januari 2017

Bijwerkingen

Ik weet niet wat ik moet kiezen? Vitaprost - veroorzaakt ernstige bijwerkingen, leidend tot de dood en Prostatilen - kan diarree veroorzaken, hoewel Vitaprost ook. Maar zoals ze op de forums zeggen, diarree pas bij het eerste gebruik en dan verlaat. Klopt het dat Prostatilen veiliger is? Verschillende artsen zeggen verschillende dingen. Sommigen zeggen dat Vitaprost krachtiger is, maar gevaarlijk voor de gezondheid, vooral voor mannen ouder dan 45 jaar, anderen schrijven alleen Prostatile voor, omdat het veiliger is.

Valery 6 januari 2017

Vitaprost-kaarsen

Zoals aanbevolen, een kuur van 10 kaarsen, geslaagd. Geen resultaat. En alles is niet zo slecht voor mij, ik wilde profylaxe doen.

Valery, 16 oktober 2016

Ik had onlangs een exacerbatie van chronische prostatitis, en dus had de apotheek dit medicijn niet en ik verving het op advies van een apotheker door Licoprofit. Wat kan ik zeggen? Ik vond dit medicijn eigenlijk meer leuk. Het werkt sneller en beter, natuurlijke samenstelling. Daarom zal ik het nu kopen.

Michael 18 mei 2016

Ik merkte ook dat na vitaprost er een sterk verlangen was. En nog belangrijker, niet alleen een erectie, zoals na Viagra en dergelijke, namelijk, verlangen. Dit is een leuke bonus, om zo te zeggen. Het belangrijkste ding dat ik mijn prostatitis genas. Ik werd bijna een jaar geleden behandeld en er is geen hint. Na de cursus heb ik opnieuw getest - er was geen ontsteking, de resultaten waren daar verschillend in de norm. Daarom zal mijn feedback positief zijn.

Kostya 2 november 2015

normaal medicijn! De behandeling is natuurlijk onaangenaam, maar hij geneest. De prijs is niet te hoog in vergelijking met andere pillen van dit plan.

Ivanushka 16 september 2014

Vitaprost veroorzaakte een allergie. Gingen als na mazelen besprenkeld. Tin. De arts verving Combi-tabletten voor Forge en Bangshil. Ik nam drie maanden. echt regeren. en geen allergieën

Max 21 januari 2014

Vitaprost is een goed medicijn, veel effectiever dan andere medicijnen, waarbij de traditionele geneeskunde in het algemeen niet wordt vergeleken. Na een behandelingsperiode van een maand gingen niet alleen de symptomen van prostatitis voorbij, maar ook de potentie verbeterde en de wens groter.

Natalya Vladimirovna 23 december 2013

Zeer goede remedie, mijn man nam prostatitis op, de arts stelde voor om vitaprost uit te proberen en te kijken of er een effect zou zijn. Het effect was, ja zelfs wat! Tegen het einde van de cursus wist mijn man helemaal niet, begon zelfs meer aandacht aan mij te besteden! En, het allerbelangrijkste, natuurlijk hersteld!

Cyril 23 maart 2012

Ik kreeg dit medicijn ook voorgeschreven, maar ik wil niet zeggen dat er een merkbaar effect was. Toen, op advies van de upoloog, heb ik Kharkiv Prostatilen-Zinc vervangen. De samenstelling is hetzelfde, plus zink en vitamine E. Ik weet niet waarom, maar ze gedragen zich veel beter. Plus is veel goedkoper.

Victor 26 december 2011

Gemartelde prostatitis. Uroloog heeft Vitaprost voorgeschreven in combinatie met een massage. Ik weet niet wat me meer heeft geholpen, maar nu, drie maanden lang, herinner ik me mijn probleem niet meer.

Vitaprost-kaarsen voor prostatitis

Tegenwoordig kan de markt een enorme hoeveelheid geneesmiddelen tegen ontsteking van de prostaat vinden. Beoordelingen van mannen op Vitaprost-zetpillen voor prostatitis kunnen andere kopers laten zien dat dit een van de beste middelen is om de symptomen en de oorzaak van de ziekte te bestrijden. Het medicijn is geschikt voor mannen met elk stadium van de ziekte, ongeacht hun leeftijd. Het heeft een genezende werking op de prostaat, die het extract van de prostaatklier van het vee levert - het belangrijkste onderdeel van kaarsen.

De stof is onschadelijk, er zijn dus geen contra-indicaties. Vitaprost heeft een veel breder scala aan toepassingen dan alleen voor prostatitis. Over dit, evenals hoe goed kaarsen te gebruiken, of ze bijwerkingen hebben en wat ze kunnen worden vervangen in ons artikel.

Wie zijn de kaarsen?

Kaarsen voor prostaat Vitaprost zijn een middel om de chronische vorm van pathologie te behandelen. Naast de vorm van zetpillen worden deze in de vorm van tabletten afgegeven, maar deze hebben meer negatieve reacties op het lichaam van de patiënt. Afhankelijk van de samenstelling van de tool is ook verdeeld in Vitaprost, Vitaprost Forte en Vitaprost Plus. De eerste twee zijn geschikt voor de eerste stadia van de ziekte en de preventie ervan, de derde - voor het wegwerken van zelfs lopende prostatitis. Eén kaars bevat 10 of 50 mg van de werkzame stof, prostaatextract, en Forte Plus heeft nog eens 100 mg.

Om een ​​ontstekingsziekte volledig te genezen, zullen mannen niet alleen rectale agentia moeten gebruiken, maar ook andere geneesmiddelen, waaronder antibiotica, spierverslappers, alfablokkers en andere.

Volgens de instructies om het medicijn te gebruiken is toegestaan ​​aan mensen die:

  • Chronische prostatitis
  • Goedaardige proliferatie van prostaatweefsel
  • Predispositie voor prostatitis
  • Voorwaarde voor of na operatie aan de prostaat
  • Slechte spermakwaliteit

Ook kan de arts het medicijn voorschrijven om pathologie te voorkomen, evenals aandoeningen die op de achtergrond voorkomen. De prijs van kaarsen voor prostaat Vitaprost forte varieert afhankelijk van het aantal zetpillen in één verpakking. Voor 20 stks op 20 g is het mogelijk om ongeveer 1200 roebel te geven, voor 10 stuks. 10 mg - ongeveer 950 roebel. U kunt het medicijn zonder doktersrecept krijgen, het is geschikt voor elke man - geen contra-indicaties worden vermeld onder de contra-indicaties, maar we zullen hieronder over uitzonderingen schrijven.

Positieve eigenschappen van het medicijn

Beoordelingen van zetpillen voor prostaat Vitaprost kan gewone klanten laten zien dat ze op dit medicijn kunnen vertrouwen. Ze zijn perfect bestand tegen alle handelingen die in de instructies worden voorgeschreven en verlichten de symptomen van de ziekte in slechts een paar dagen. Tot de positieve eigenschappen van het product behoren:

  1. Normalisatie van klierweefsel, secretie
  2. Blaastonen
  3. Verbeterde microcirculatie
  4. Het risico op bloedstolsels verminderen
  5. Pijnbestrijding
  6. Verwijdering van ontstekingsprocessen

Bij regelmatig gebruik van medicatie is plassen genormaliseerd, ongemak in de anus zal verdwijnen, vooral tijdens ontlasting. omdat Vitaprost is een complex middel en heeft naast de gebruikelijke eigenschappen voor kaarsen een antibacterieel en antiseptisch effect. Als u het type "Forte" selecteert, kunt u bovendien zorgen voor de eliminatie van oedeem en een afname van de bloedplaatjesaggregatie. Voor de groep "Plus" is een antimicrobieel effect dat een speciale component oplevert - lomefloxacine. Het is een breed-spectrum antibioticum en is goed bestand tegen gram-negatieve parasieten.

Behandeling van prostatitis met Vitaprost-zetpillen kan effectief zijn als de ziekte niet-infectieus van aard is. Het verbeteren van de bloedcirculatie zorgt ervoor dat het lichaam verzadigd is met zuurstof en nuttige stoffen, ontstoken weefsel begint te regenereren. Vanwege het ontstekingsremmende effect zal de temperatuur van de prostaatklier afnemen en zal de spermatogenese normaliseren. Wanneer de prostaat begint te werken zoals eerder, stabiliseert de erectiele functie.

Ook stopt het medicijn de groei van prostaatweefsel, vermindert pijn en laat het lichaam de urethra niet blokkeren. Frequente wens om naar het toilet te gaan, discontinue straal verdwijnt. De snelheid van urineren neemt toe, urine-incontinentie wordt geëlimineerd.

Wijze van toepassing

De gebruiksaanwijzing beschrijft in detail hoe rectale zetpillen correct worden gebruikt. Ze hebben een torpedovorm, een witte kleur met een geelachtige of crèmekleurige tint, klein formaat. Een middel wordt alleen geïntroduceerd na stoelgang - natuurlijk of met behulp van een reinigende klysma. Voordat je het medicijn in het rectum binnengaat, moet je de anus smeren met vaseline of vetcrème. Het scherpe uiteinde van de zetpil wordt in de anus geduwd om te proberen het rectale slijmvlies niet te beschadigen. Ook de moeite waard om het volgende te weten:

  • Rectal Vitaprost kan 1 keer per dag worden gebruikt, 1 kaars
  • Na de introductie is het nodig om ongeveer 30-40 minuten in rust te blijven.
  • Duur van gebruik - niet meer dan 10 dagen

Instructies voor het gebruik van kaarsen uit de prostaat Vitaprost Forte is precies hetzelfde als het beschreven medicijn - slechts één zetpil per dag, bij voorkeur voor het slapengaan. Voor het type "Plus" is de frequentie van toediening hetzelfde, maar hier wordt de behandelingsduur door de behandelend arts strikt individueel gekozen. In liggende positie om vast te houden nadat deze ten minste een uur is aanbevolen. Het wordt niet aanbevolen om het geneesmiddel langer dan de aangegeven periode te gebruiken, omdat bijwerkingen kunnen optreden.

Over het algemeen wordt het medicijn goed verdragen. Mannen die prostaatontsteking met zijn hulp hebben genezen spreken alleen positief, hoewel sommigen klaagden over een licht brandend gevoel. Anderen schreven dat kaarsen niet alleen hielpen bij het verlichten van ontstekingen uit de prostaatklier, maar ook voor verlichting van aambeien, verminderde jeuk van de aanwezigheid en hun bloeding.

Contra

Ondanks het feit dat het product geen gevaarlijke stoffen bevat, behandeling van prostatitis met kaarsen heeft Vitaprost een bepaald aantal beperkingen. Ten eerste is het gecontra-indiceerd om vrouwen te gebruiken omdat in de samenstelling is er een element afgeleid van de prostaatklier van rundvee. Ten tweede is het verboden medicijnen te kopen voor minderjarigen. Voor hen zijn er veiliger middelen. Tot de contra-indicaties van de zetpil behoren ook:

  1. Verhoogde gevoeligheid voor componenten
  2. Lactose-intolerantie en fructose (aanwezig in kaarsen als hulpstoffen)
  3. Prostaat Oncologie

Het is ook onwenselijk om behandeld te worden door de vertegenwoordigers van het sterkere geslacht met neurologische ziekten (epilepsie), ziekten van het circulatiesysteem (atherosclerose). Het tegenovergestelde kan gepaard gaan met hun exacerbaties en complicaties.

Bijwerkingen

Ongeacht of u Vitaprost gebruikt voor de preventie van prostatitis of de behandeling ervan, in geen geval mag u de door de arts voorgeschreven dosis overschrijden. Voor gewone kaarsen kan verbranding in de anus en een allergische reactie het gevaarlijkste negatieve effect zijn. Voor Forte zijn de nevenreacties ongeveer hetzelfde. Voor Vitaprost Plus zijn de gevolgen van een overdosis veel gevaarlijker het heeft een antibioticum.

Meestal misselijkheid en braken, verlaging van de bloeddruk, het optreden van urticaria op de huid. Er kan ook een onregelmatige hartslag, duizeligheid, verhoogde angst, gevoeligheid voor licht zijn. Allergische reacties van het type "Plus" komen zeer zelden voor. Als een van deze manifestaties optreedt, stop dan met het gebruik van het medicijn en vraag de arts om het te vervangen door een ander medicijn.

Interactie met andere middelen

Als je op het internet beoordelingen vindt over de remedie tegen prostatitis Vitaprost Forte, zul je zien dat mensen goed op hen reageren. Velen waarschuwen echter dat bij het behandelen van Vitaprost plus mensen er niet op letten dat het niet wenselijk is om ze te combineren met bepaalde medicijnen. Aldus neemt het vermogen om het bloed van anticoagulantia te verdunnen vele malen toe, en niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen voor de lever verhogen de toxiciteit voor de lever. Zowel de eerste als de tweede worden vaak gebruikt bij de behandeling van ontstekingen van de prostaat, dus wees voorzichtig.

Geneesmiddelen die de secretie van de prostaat blokkeren, vertragen de uitscheiding van stoffen die in de zetpillen terechtkomen en veroorzaken alleen schade. Als u medicijnen gebruikt, is het beter om de arts hiervan vooraf op de hoogte te stellen. Hij kan eenvoudig de Vitaprost Plus op de Forte veranderen, waardoor de patiënt wordt beveiligd tegen ongewenste reacties. In tegenstelling tot geneesmiddelen is het toegestaan ​​om het gebruik van zetpillen te combineren met prostaatmassage, fysiotherapeutische procedures.

Klantrecensies

Op gespecialiseerde sites en fora is het gemakkelijk om informatie te vinden over wie en hoe prostaat Vitaprost heeft gewonnen. Mannen schrijven dat het snelst mogelijke effect van behandeling wordt verkregen wanneer je een reeks acties combineert - medicijnen, fysiotherapie, goede voeding, etc. Je kunt reacties vinden waarin mannen schreven dat ze na de introductie een licht brandend gevoel hadden. Iemand werd voor het eerst behandeld met minder effectieve geneesmiddelen - op basis van een fabriek, maar hij stapte hierop over en kon herstellen. Er werd ook opgemerkt dat de kaars niet smelt tijdens de injectie, helpt pijn sneller kwijt te raken dan analogen.

In de reviews wordt vermeld dat mannen die met dit medicijn werden behandeld niet alleen prostatitis, maar ook prostaatadenomen en aambeien hebben. Hoewel ze niet worden beschreven in de instructies, kunnen kaarsen dankzij hun acties de vorming van aambeien en de groei van weefsels aan.

Experts spreken positief over Vitaprost. Het is echter niet voor iedereen voorgeschreven, omdat probeer altijd eerst de ziekte te genezen met minimale gevolgen voor de patiënt. Onmiddellijk kan hij worden benoemd, als een man zijn spermagegevens moet corrigeren, omdat zetpil heeft een gunstig effect op de voortplantingsfunctie.

Specialistische reviews over het medicijn zijn te zien in de onderstaande videobeoordeling. Een praktiserend dermatoveneroloog Makarchuk Vyacheslav Vasilyevich zal u vertellen hoe effectief het medicijn is, of het geschikt is voor de preventie van prostatitis en zal vele andere vragen beantwoorden.

Analogen van Vitaprost

Slechts 2 geneesmiddelen kunnen directe analogen van Vitaprost-prostaatmedicatie worden genoemd - Samprost en Uroprost. Andere zetpillen hebben vergelijkbare acties, maar hun samenstelling zal compleet anders zijn. Overweeg deze medicijnen:

  • Superlymph. Rectale zetpillen waarvan het hoofdbestanddeel superlymph is - een combinatie van natuurlijke peptiden en cytokinen. Ze behoren tot de groep van immunomodulatoren, verminderen ontstekingen en vernietigen pathogene micro-organismen. Alleen gebruikt voor prostaatinfectie. Voor de behandeling en preventie kan één keer per dag op 1 kaars worden toegepast.
  • Prostatilen. Zoals de tool beschreven in het artikel, is samengesteld uit extract extract van de prostaat van runderen. Verkrijgbaar in de vorm van een oplossing en zetpillen, niet geschikt om van de verergering van de ziekte af te komen. Intramusculair toegediend 1 keer per dag, rectale zetpillen kunnen 2 maal worden toegediend - 's morgens en' s avonds. Na de laatste moet je ongeveer een half uur gaan liggen. Onder de contra-indicaties zijn alleen individuele intolerantie voor de componenten.
  • Afala. Resorptietabletten met ontstekingsremmende en diuretische effecten. Geschikt voor zowel acute als chronische prostatitis. Pillen worden oraal ingenomen voor 2 stukjes, houd ze vast om het oplossen te voltooien. Het is noodzakelijk om niet te accepteren tijdens het eten, 2 keer per dag. De aanbevolen duur van de behandeling is 4 maanden.
  • Samprost. Het is een oplossing voor intramusculaire toediening, waarvan het belangrijkste onderdeel het prostaatextract van stieren is die de puberteit hebben bereikt. Het kan zelfs de complicaties van prostatitis verlichten. Injecties moeten dagelijks gedurende 5-10 dagen worden gewenst. Contra-indicaties voor de receptie, behalve voor overgevoeligheid voor de ingrediënten, nee
  • Uroprost. Rectale zetpillen met dezelfde samenstelling als Vitaprost. Regel de activiteit van de prostaat en de blaas, verlicht de symptomen van prostatitis. Veilig voor de gezondheid, slechts enkele kunnen allergische reacties veroorzaken. Gevallen van overdosering zijn ook niet gemarkeerd. Het wordt aanbevolen om 1 kaars per dag te gebruiken.

Bovendien kan een man traditionele behandeling toevoegen door traditionele geneeskunde toe te voegen. Kruidenafkooksels hebben niet minder krachtig effect dan tabletten. Voordat u dergelijke medicijnen gebruikt, is het echter beter om uw arts vooraf te raadplegen.

Vitaprost-kaarsen - wie heeft het geprobeerd?

Moderator: dvd-rw

Vitaprost-kaarsen - wie heeft het geprobeerd?

# 1 Bericht aan dumnovae »Do 24 oktober 2013 12:36 uur

# 2 Bericht orlov1 »Do 24 oktober 2013 13:10 uur

Re: Vitaprost Candles - wie probeerde het?

# 3 Bericht qwerty224 »Do 24 oktober 2013 14:30 uur

# 4 Bericht door kr1sed »Do 24 oktober 2013 14:38 uur

# 5 Post Sparks »Do 24 oktober 2013 15:18 uur

# 6 Bericht orlov1 »Do 24 oktober 2013 17:51 uur

# 7 Bericht door kr1sed »Do 24 oktober 2013 19:49 uur

# 8 Boodschap komt af »Do 24 okt 2013 10:03 pm

# 9 Bericht Serious Sam »Sat 26 oktober 2013 17:24

Ontstekingsremmend middel Vitaprost - beoordelingen

Negatieve beoordelingen

Hallo lieve lezers. Ik wil schrijven over de behandeling van deze verraderlijk moeilijk te behandelen prostaatontsteking. Het begon allemaal plotseling en snel. In de herfst begonnen de vrieskoude al. Ik sprak aan de telefoon naast het werk, het gesprek was lang aan de gang en ging automatisch op een betonnen koude stoep zitten. Na 15 minuten te hebben doorgebracht, ging hij naar huis. Op dit moment brak hij uit met zijn vrouw en dag 3 was dol op geesten. Hij begon pijn in het onderste deel van de testikels te voelen, een soort van ader dat pijnlijk aanvoelde nam in omvang toe. De vrouw gaf terug dat het goed is, maar denkt niet om de terugtocht aan te vallen. Ik ging naar de dokter en een echografie toonde aan dat de norm, de arts zei dat de prostaat deze organen opgaf en bij onderzoek op de prostaat drukte, nam de pijn in de testikels onmiddellijk toe. Toegekend om antibiotica en rectale zetpillen VITAPROST te ondergaan.

Als gevolg hiervan is het verloop van de behandeling met geneesmiddelen voltooid. Symptomen onveranderd, de pijn zakte weg, maar slechts een beetje. Ik voelde helemaal geen effect. Ik ben een fervent bierliefhebber. We zullen een einde moeten maken aan deze verslaving. Na nutteloze drugs besloten om zich te onthouden van alcoholische dranken.

Binnen een maand begon de ziekte terug te lopen, maar af en toe manifesteert ze zich vooral wanneer, en soms op feestdagen, je nog steeds alcohol drinkt. Kortom, er ging een heel jaar voorbij en de laatste keer dat ik opnieuw ontstoken werd, besloot ik VITAPROST opnieuw te kopen, en wederom had ik spijt van het geld dat uitgegeven was, er is helemaal geen verschil met het gebruik van deze kaarsen behalve het branden.

Van wijn volledig geweigerd. In een tijdschrift las ik een folk remedie tegen prostatitis. Meng de natuurlijke honing en gehakte rauwe pompoenpitten in de schaal. Neem elke dag 1 theelepel per dag. Ik gebruik deze methode 4 maanden en helpt echt. Als er ontstekingsprocessen zijn, is het bijna onmerkbaar. Nu ben ik op zoek naar een goede uroloogspecialist om een ​​normale effectieve remedie te benoemen, en geen reclamespot, die de incompetente arts had voorgeschreven. Dit is mijn persoonlijke mening. Ik heb me aangemeld voor een betaalde kliniek en zal zeker met je delen, ik hoop te winnen.

Prostatitis wordt behandeld in een complex van verschillende geneesmiddelen en methoden, afhankelijk van verwaarlozing, op lange termijn, bijvoorbeeld een paar jaar. En reclame voor magische producten die veel geld kosten om te genezen in 20 dagen, gebruik maken van zieke mensen, veel geld verdienen en nieuwe nutteloze pillen bedenken. Laat slechte gewoonten vallen. Ik wens jullie allemaal een goede gezondheid.

Vroeg of laat ervaren veel mannen prostaatziekten zoals Prostatitis en Adenoma.

Het is voor dergelijke patiënten dat het medicijn Vitaprost werd ontwikkeld. In de regel wordt Vitaprost voorgeschreven als onderdeel van een combinatietherapie met antibiotica, urodynamica regulatoren, prostaatmassage.

Volgens de vermelde instructies moet Vitaprost - de zwelling van de prostaatklier verminderen en op elke mogelijke manier het gunstig beïnvloeden.

De zetpil wordt eenmaal per dag ingebracht, bij voorkeur 's nachts. De minimum behandelingsduur is 10 dagen. En hoeveel dagen het zal duren voor een optimale cursus kan alleen worden bepaald door de behandelende arts.

En de Drug is vrij duur, ongeveer 950 roebel voor 10 stuks, maar er waren geen zichtbare verbeteringen, persoonlijk door mij.

Zelfs toen ik ze stopte, merkte ik het verschil niet vóór, tijdens en na. Het voelt alsof ik gewoon een dummy neem. Noch positieve effecten, noch enige bijwerkingen, helemaal niets.

Natuurlijk kan alles individueel zijn, misschien helpt het iemand, maar persoonlijk maakte deze drug helemaal geen indruk op me.

Haar man kreeg Vitaprost plus voorgeschreven, 's ochtends na de eerste kaars, vreselijke buikpijn, in de kont, voortdurende drang naar het toilet en de afvoer van slijm en bloed. De arts adviseerde kaarsen met novocaine en duindoorn om pijn te verlichten, maar heeft nog niet geholpen. man voelt zich vreselijk. Hier is het genezen. denk een paar keer na voordat je dit wonderbaarlijke hulpmiddel gebruikt. te veel kans op bijwerkingen

Ik voel me erg slecht. Na de eerste kaars begon winderigheid. Na de tweede - constante turbulentie en gassen. Na de derde keer - pijn in de endeldarm, ik wil altijd naar het toilet gaan, je gaat zes keer per uur, het spijt me, ik heb niets te legen, maar mijn rug scheurt. Bovendien verslaat rillingen, geen eetlust of humeur. Ik weet niet hoe goed het is voor het beoogde doel, maar ik ben bang dat ik niet de hele cursus kan voltooien. Voordien gebruikte ik Vitaprost zonder antibioticum, het was normaal.

Ik past absoluut niet. Een paar uur na het aanbrengen begint het branden, jeuk, ernstig ongemak. Het probleem is niet alleen typisch voor mij, zoals ik hier lees voor beoordelingen.

Ik weet niet precies wat me heeft geholpen, want ik onderga een complexe behandeling, misschien vitaprost. Maar voor mij heeft hij een aanzienlijk nadeel. Het is onmogelijk om jezelf in jezelf te houden. Alles volgens de instructies, na het toepassen van een paar uur ren je in de meeste gevallen naar de wc. Al niets, maar toch. Het is onwaarschijnlijk dat een dergelijke behandeling werkt.

Vitaprost droomt me in nachtmerries. Niet alleen heb ik een probleem met de prostaat op mijn 36ste, het creëert ook veel nieuwe medicijnen om deze problemen op te lossen. Ik werd toegewezen door een uroloog (hij heeft waarschijnlijk wel Sadyug) Vitaprost-kaarsen gezet voor de nacht, elk 1 stuk, een kuur van 2 weken. Waarom is het zo onbegrijpelijk, in het pakket van 10 kaarsen, waar nog eens 4 te nemen? Of wat te doen met de resterende 6 van het tweede pakket? Het medicijn is niet goedkoop, dus ik besloot om een ​​pakket te kopen om te starten. Het is goed dat ik niet meteen 2 heb gekocht. Omdat ik soms obstipatie heb, begon de vernedering met een reinigende klysma. Oké, ik ben aan het genezen. De allereerste kaars van Vitaprost nam me bijna weg van deze sterfelijke wereld naar de hemel. Mijn maag vertrok, ik gaf het toilet alles wat ik kon en zelfs meer, de drang stopte niet de hele nacht, er was vuur in de anus... Ik zal die nacht nooit vergeten. Ik was echt heel erg, ademend door de tijd. Ik wachtte nauwelijks tot het effect van het medicijn voorbij was.

Het is duidelijk dat ik niet meer door dit wondermiddel is behandeld. Ik ben alleen verrast door de uroloog, waarom het onmogelijk was pillen voor te schrijven? In toepassing zijn ze veel leuker.

Ik heb Vitaprost geprobeerd, het is te giftig. De reactie daarop is onvoorspelbaar. Zweten, overstuur ontlasting, hart om te krassen iets springt.. heet. Ze annuleerden het voor mij, ze vertelden me om een ​​pauze te nemen.. Maar de ziekte wacht niet. Daarom, op eigen risico en besloten om Prostiatilen te proberen. Van hem was een kleinere kant: een stoel. Maar hij ging toen voorbij. Dus ik gebruik alleen Prostatilen.

Neutrale beoordelingen

Pluspunten: behandeld, maar een lange weg

Nadelen: geweldige prijs

Onze artsen schrijven graag vitaprost voor in kaarsen. Dus, ik heb amper mijn chronische prostatitis, mijn uroloog schrijft Vitaprost-kaarsen onmiddellijk voor in complexe therapie. Het is vermeldenswaard dat ze niet altijd helpen. Meestal schrijft de uroloog ze 5 dagen voor en na deze dagen is er geen verwarring. Soms verleng ik mijn loop tot 2 weken en dan is er weinig zin. De symptomen verdwijnen een beetje en de pijn wordt minder. Ik adviseer je om ze alleen 's nachts te nemen, want als je het overdag gebruikt, is het bijna onvermijdelijk om naar het toilet te gaan. Conclusie: Vitaprost-kaarsen worden nog steeds behandeld, maar nemen de loop meer dan de dokter zegt. Maar hun prijs is verre van klein. Sterk niet opruimen.

  • Een beetje opluchting aan het einde van de cursus.
  • Helieuze pijn tijdens de receptie
  • dure medicijnen

Onze grootvader lijdt al 8 jaar aan chronische prostatitis en heeft buiten het seizoen acute aandoeningen.

Dan schrijft de proctoloog hem Vitaprost-kaarsen voor, die zijn ontworpen om de ontstekingsziekte te verbeteren met behulp van het antibioticum dat in de kaarsen zit.

Ondanks het feit dat na het nemen van de hele gang (10 kaarsen), de toestand een beetje verbetert, maar de 80-jarige grootvader nauwelijks de ontvangst kan weerstaan, dus tegenwoordig moet er iemand in de buurt zijn.

Over het algemeen lijkt de staat volgens de beschrijvingen van de grootvader op het begin van de vrouwelijke bevalling.

Alvorens de kaars in te brengen is het noodzakelijk om een ​​reinigende klysma te maken. Plaats na enige tijd een kaars en ga liggen. Maar het is onmogelijk om te gaan liggen, want sterke verkeerde verlangens om te poepen beginnen, gewoon een echte breuk, die 4-5 uur duurt.

De grootvader is zo uitgeput dat hij alle 10 dagen gaat liggen of kreunt en natuurlijk kan hij het huis niet verlaten.

Om het af te maken, Granddaddy begint "de ingewanden" zeer sterk te draaien, helse buikpijnen begeleiden de hele receptie.

De anus is ook pijnlijk, samen met kaarsen is het noodzakelijk om meer vet te gebruiken.

En pas een tijdje na het volgen van de cursus merkt grootvader een lichte opluchting op.

Natuurlijk is dit medicijn verre van zijn enige remedie voor prostatitis, het wordt intensief behandeld met andere middelen van zowel mensen als medicijnen.

Hij bespreekt strikt alle behandeling met zijn arts, dus slaagt hij er voorlopig in de dreiging van kanker van de eerste graad te verdrijven.

Wat er zal gebeuren, zal het leven laten zien, en ik adviseer alle mannen om periodiek onderzocht te worden en niet om deze ziekte te starten, omdat het lang en saai behandeld wordt.

29 jaar oud. Chronische prostatitis (niet bacterieel). De arts heeft de gebruikelijke Vitaprost (kaarsen) aanbevolen. Ik kocht. Hij kwam thuis, had hier reviews gelezen en was een beetje bang voor de bijwerkingen. In mijn geval was er geen diarree, maar alles bleek precies het tegenovergestelde te zijn. Deze 10 dagen, terwijl ik de cursus volgde, stopte ik bijna met naar het toilet te gaan. Vanaf hier en nogal slechte gezondheidstoestand. Echte klysma's zijn niet ingesteld (thuis is hier geen mogelijkheid voor).

Maar als het werk van de maag na het gebruik van het medicijn werd hervat, was er geen echt tastbaar effect in de behandeling van prostatitis. Mijn grootste probleem was vaak plassen - niets is echt veranderd. Nou, misschien begon 5% minder vaak te rennen. En dat lijkt mij, ik ben zo kalm mezelf)

Een andere interessante waarneming is potentie. Hiermee waren er over het algemeen geen problemen. Maar na de loop van de behandeling, lijkt het mij dat het lichaam zich begon te gedragen alsof het op de leeftijd van 17-20 jaar was. Dus als iemand hier een probleem mee heeft, is het waarschijnlijk de moeite waard om te proberen - in een intieme zin kunnen we een sterke toename verwachten :)

  • Het leek erop
  • het innemen van het medicijn heeft een positief effect op de potentie! Hoewel het met deze speciale problemen was en dat niet was.
  • Overtreding van de maag.

En het totale effect is niet duidelijk uit de behandeling.

Vitaprost werd toegeschreven aan mijn oudste n = broer van prostatitis. In die tijd dat hij bij mijn vrouw woonde, omdat er in zijn huis reparaties werden uitgevoerd, ging hij naar de dokter die die aan hem toekende, waardoor zijn broer eenvoudigweg niet kon uitstaan ​​en naar het regionale ziekenhuis ging naar een andere arts die en toegeschreven aan hem prostatitis.

Natuurlijk was zijn broer eerder geadviseerd om te worden onderzocht en niet om de zweer te starten, maar hij wilde niet naar iemand luisteren, maar nu moest hij worden behandeld. Hier zijn de kaarsen die door de prostaat op zijn mening werden gereageerd, maar het probleem is dat hij precies op het moment dat hij hen behandelde, gewoon de hele weg naar beneden kwam en nergens heen ging, het hele ding is dat hij zegt dat het gevoel de geboorte geeft of zijn geknipt, overal pijn.

Vitaprost-kaarsen zijn klein en komen normaal binnen, maar voordat je binnenkomt, moet je goed opschonen, of beter, vóór elke introductie, een klysma maken. Ook moeten er zalven beschikbaar zijn, want die plaats was ziek en zelfs narvalo voor het verlies van de pols.

In het begin werd mijn broer behandeld, ik dacht dat er iets anders kon worden toegeschreven, maar nee, alleen Vitaprost en hij zetten de behandeling voort. Ook nadat de kaars is geplaatst, moet je rustig gaan liggen en gaan liggen. Maar het werkte niet omdat het erg geïrriteerd en verwrongen begon te worden. Vanbinnen voelde alles strak in zijn maag, en zelfs zo'n boer, omdat hij niet stil kon liggen en bovendien stilletjes, en schreeuwde en kreunde dat er geen was.

Eerst dacht ik dat het zulke bijwerkingen waren, maar de dokter verzekerde mij en mijn broer dat het zo zou moeten zijn, ik moet het gewoon verdragen. Hij moest 10 dagen worden behandeld, net als deze en een pakket met tien kaarsen.

Nadat hij een behandeling had ondergaan, was hij al overgeschakeld naar een andere, die de arts heeft toegeschreven, maar ik zal er later over schrijven.

Vitaprost tegen een prijs die je ook kunt zeggen dat de tool niet goedkoop is, kost je hoogstens $ 600, maar dat denk ik niet minder. Ik weet niet of ik moet adviseren of niet, naar mijn mening zijn er andere goede medicijnen en analogen, dus volg de instructies van de arts beter. Bovendien is alles individueel, en voor iemand helpt het en voor iemand niet. Voordat ik een recensie schreef, las ik recensies van andere gebruikers en vond eerlijk gezegd geen enkele opmerking over Vitaprost, zodat deze positief was, alleen of in het rood of 50 tot 50.

Maar ik moet hulde brengen aan hen, ik was bijna vergeten daarover te schrijven, het was aan het einde van de behandeling dat er bijna geen pijn meer zou zijn. Het is al mogelijk om te lopen en te zitten en te bewegen, daarom is het beter om eerst te lijden en dan zal er spoedig verlichting komen.

Positieve beoordelingen

Geschillen gaan altijd naar een enigszins vreemde kant. Vitaprost zelf is geen wondermiddel, het wordt geloosd (voor mij - in de vorm van kaarsen) als onderdeel van een complexe therapie voor prostatitis. Het voert zijn functie uit (herstel van microcirculatie, verwijdering van oedemen, normalisatie van prostaatweefsel), maar als, laten we zeggen, een antibioticum niet eerder werd voorgeschreven en er bacteriën-pathogenen in de prostaat waren. het is duidelijk dat er niets gebeurt. Dat wil zeggen, het hangt van de dokter af hoe hij alles berekent en verspreidt in de tijd en doses.

Voordelen: een goed medicijn helpt

Nadelen: nee

Te oordelen naar de beoordelingen, is er een klein probleem met begrip - vitaprost is een zeer goede en krachtige tool, maar geen wondermiddel. Prostatitis is een tamelijk complexe ziekte en kan alleen in zijn geheel worden behandeld en vitaprost is een noodzakelijk element van een dergelijke behandeling. alleen het gebruiken, en zelfs zonder het advies van een arts, kunt u hoogst waarschijnlijk niets genezen.

In mijn ervaring met behandeling (man en vader), kan ik zeggen dat naast de behandeling met vitaprost ook antibacteriële middelen nodig zijn (meestal antibiotica), vitamines (ter voorkoming en voorkoming van onmiddellijke terugkeer van de infectie), fysiotherapie (magneet of echografie). en therapeutische gymnastiek is verplicht (het is later zeer goed voor profylaxe).

Als er nog steeds massage-liefhebbers zijn, inclusief hardware, zie ik er geen noodzaak voor (tenzij je man het leuk vindt :))))

Goede dag voor iedereen!

Ik zal u vertellen hoe u de kaarsen VITAPROST PLUS op de juiste manier invoegt, omdat deze het meest effectief zijn (in tegenstelling tot alleen VITAPROST (zonder een antibioticum).

PLAATS DE KAARS NIET ZONDER KLEINE TIJD OP EEN DROOM! - dit is de eerste regel!

En dan komt je lef niet naar buiten en slaap je gezond als een kind.

Ik zal in detail beschrijven hoe ik de avondprocedure heb doorgebracht voor het herladen van de torpedo VITAPROST.

Koop in de apotheek kamille (doos goedkoop met een droge collectie) en duindoorn kaarsen (ook goedkoop), evenals een kleine klysma (peer).

Voordat je gaat slapen, giet je een eetlepel kamille in een theemok, giet er kokend water overheen. Kamille zal ongeveer 15 minuten brouwen en dan in een halve liter bierbeker filteren (ik denk dat iedereen het heeft, nou ja, of aan een ander kopje van 0,5-1 liter) Vul het warme water uit de kraan tot een volle mok. je steekt een stuk van dit aftreksel in een peer, smeert de punt van de peer in met zeep, gaat rechtop staan, leunt, giet het in jezelf. Herhaal tot je de hele mok vult.Nu het moeilijkste: je hoeft niet 10 minuten naar het toilet te gaan. Klysma, ik was dit allemaal, ik maak mijn tanden schoon en dan ga ik naar buiten, ik ga op de bank aan mijn linkerzijde liggen. je moet het ondergaan, heel sterke drang naar het toilet, maar ze zijn in golven, het doet pijn, dan laat gaan).Ik lieg gedurende 5 minuten.Dan alles is eenvoudig.Ga naar het toilet, word high, trek dan twee kaarsen uit de koelkast Bainki. De eerste 15-30 minuten is het beter om op je buik te liggen, nou ja, of in slaap te vallen op je buik.

Na een dergelijke procedure kon ik twee cursussen Vitapros plus kaarsen (ik voerde 20 stuks) en geen problemen voltooien. Allemaal gezondheid. Wees niet lui, en alles zal blijken!

Bij het bouwen van een huis hoopte hij op zijn gezondheid, die nooit faalde. En aangezien het de herfstperiode was, begon de kou en, blijkbaar, op het beton te zitten, verkoelde ik mezelf daar. wel, je begrijpt het. In het begin lette hij niet op, en nadat zijn vrouw me naar de dokter had laten gaan. Het bleek de prostaat af te koelen. Verder meer. Ernstige pijn, plus - complicaties in de intieme sfeer. Je begrijpt, niet erg bevorderlijk voor zelfbevestiging, als een man. Slechte gezondheid werd verergerd door depressie. Hij weigerde categorisch van de kaarsen van Vitaprost, omdat het onacceptabel voor me was om daar iets in te doen. je weet zelf waar. Ja, en bouwvrienden begonnen bij deze gelegenheid te grinniken. Mijn vrouw riep eerlijk gezegd een dwaas, constant ruzie makend.

Over het algemeen bracht hij zichzelf aan het handvat en vervolgens - de operatie. De dokter spreidde zijn handen, deed de operatie. Toen schreeuwde hij letterlijk tegen me, waardoor ik Vitaprost kocht. Ik, knarste mijn tanden, begon het toe te passen. En hij ging aan de beterende hand! Het bleek dat Vitaprost in recordtijd hersteld was. De behandelend arts was zelf verbaasd over dit tempo van herstel. En toen ik naar de behandeling vroeg, zei hij: "Wie had u eerder kunnen verhinderen om met Vitaprost te worden behandeld? Ik zou de kaarsen helemaal aan het begin nemen, zodra ik me onwel voelde, zou ik geen operatie hoeven ondergaan, ik zou binnen een paar dagen herstellen." Ik begrijp zelf dat ik een dwaas was, ik heb zoveel tijd, geld (voor de operatie) en gezondheid uitgegeven.

Nu is alles normaal, ik voel me geweldig, in bed met mijn vrouw is alles in orde! Dus, jongens, trek niet en spuug op vooroordelen. Je mannelijke kracht en gezondheid liggen in jouw handen! Nu, ineens, wat er zal gebeuren - alleen Vitaprost!

Goed voor iedereen. Nooit dergelijke beoordelingen achtergelaten. misschien zal iemand helpen! Ik had een actief seksleven. maar toen stortte een reeks van spanningen en afscheid met mijn vrouw me in apathie - noch het verlangen om seks te hebben, noch de opgang in de ochtenden, leek het gestopt te zijn met het bloed dat naar mijn penis snelde. Er was ongemak in het perineum, iets verstoorde het (er was geen pijn, het was zeldzaam en traag om te urineren). Ik gaf de maand de schuld van depresnyak, maar toen, na te hebben nagedacht, zei hij, stop, dat de moedeloosheid vertraagd was en dat is niet het geval! Er is geen tijd om een ​​dokter te bezoeken, NOG! dus ik stapte op het internet om een ​​middel te vinden om de symptomen tenminste te verlichten. de keuze viel op Vitaprost (kaarsen) Waarom? Ik wilde iets minder kwaliteit en minder ruimte voor de prijs..

Het resultaat - na de eerste kaars in de ochtend werd gewekt door een staand lid (dat lange tijd niet werd waargenomen), het urineren is sterker en het is merkbaar dat het leven stroomt in het orgel, d.w.z. Blood!

Ik ken de heren van het ongeluk niet, of het een placebo-effect is of heeft Vitaprost echt geholpen! Ik maak de cursus af (ik geef mijn vriendin... om uit elkaar te worden gescheurd - de prostaatmassage wil het voor mij doen). Ik zal verder kijken. maar dan aan de specialisten, testen en hun oordeel. Allemaal gezondheid! Terwijl het zetten van-5

Ik ben 27 jaar oud, goed gekoeld, acute prostatitis, heb veel geld uitgegeven in een betaalde kliniek voor behandeling, prik 3 injecties. op een dag + een wonder verbrand = verward 0. Wat ik alleen niet deed en honger had, en klysma's en peroxide intraveneus (het effect was een week later en toen duurde het 3 dagen). Ik belde papa zei dat de advertentie op tv zag over vitaprost kaarsen, ik geloofde het niet en kocht nog geen 2 weken totdat ik besloot, ik kocht 10 stuks. De gebruikelijke vitaprost (omdat ik niet weet wat anders is +), 1300 betaald. Trek de eerste dag aan en zie, de riser keerde terug naar de nacht! Ik zet de derde dag, de stijgbuis gaat niet weg en gaat niet weg tot de frequente drang om te urineren en pijn in de testikels. Alleen is het het beste om kaarsen op de nacht te zetten? De stoel is normaal en verbrandt niets zoals sommigen.

Een goed medicijn, handig om te gebruiken en snel werkt, het resultaat van de behandeling is helemaal tevreden, in de hoop dat ze me een maand behandelen, maar alles is veel sneller geëindigd. Ik weet niet hoe hij op de lange termijn handelt, zodat de ziekte niet terugkeert, ik ben actief bezig met preventie, ik ren en breng meer tijd door met mijn vrouw. Waarschijnlijk het moeilijkste in de behandeling was dat ik vreselijk bang was dat mijn collega's op het werk of familieleden iets verkeerds met me zouden vangen, maar ik slaagde voor deze test - dankzij vitaprost, ik hoefde niet lang te pretenderen :)

Behandeling met Vitaprost heeft me niet geholpen. De neef adviseerde me over deze drug en zei dat hij hem veel had geholpen. Ik leed een maand zonder verbetering en ging naar de uroloog in de kliniek. De uroloog schreef een normale behandeling voor en na een paar dagen voelde ik me beter. Onmiddellijk begon de urine beter te vertrekken en daarna 10 minuten te urineren! En de seksuele functie is hersteld, de vrouw is gelukkig en ik ben tevreden!

Een probleem dat wordt geassocieerd met prostatitis, mijn familie maakt zich de laatste tijd zorgen. De man raakte geïrriteerd en agressief, nadat hij met hem had gesproken, biechtte hij zijn gevoelens op. We gingen naar de dokter en als gevolg daarvan was het vonnis prostatitis. Ik steunde mijn geliefde echtgenoot zo goed als ik kon en stond erop medicijnen te nemen. Viel hem "Vitaprost". Letterlijk in 3 weken verbeterde de gemoedstoestand van de man en begon hij grapjes te maken en plezier te maken. Ik ben hier erg blij mee, omdat de gezondheid van geliefden echt geluk is. We zijn van deze noodlottige ziekte af. En wat denk je ervan? een maand later werd ik zwanger.

Ik raad het medicijn aan. Hij liet ons zijn effectiviteit zien.