Search

Puntig onderwerp vrouwelijke ziekteverwekker!

Ik heb nog nooit geprobeerd, struikelde over een soort poeder dat ik dronk en jij, een tijgerin brandend van opwinding, staat klaar om een ​​zwerm mannetjes te bevredigen! Eerlijk gezegd geloofde ik er niet één dag in. Heeft iemand geprobeerd het te eten of pompt het geld?

Interessant, ik wil de mannetjes tevreden stellen **

Ik weet het niet... wat een poeder?

Silver Fox is een nieuw afrodisiacum dat het Spaanse Gun-front qua efficiëntie overtreft. Eersteklas verleiding!

Silver Fox is een echte uitkomst voor vrouwen die willen verbranden van verlangen, en voor mannen die vrouwen gemakkelijk willen verleiden.

Gemaakt met de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, kan dit medicijn vrouwen stimuleren, waardoor ze een gepassioneerd verlangen hebben om seks te hebben, slechts 5 minuten na inname. Zijn actie komt tot uiting in de versterking van vaginale afscheiding, borstvergroting, extreme opwinding en seksuele aantrekkingskracht van een vrouw op een man. Silver Fox is ook geïndiceerd voor de behandeling van vrouwen die lijden aan lichte prikkelbaarheid, gebrek aan begeerte, vaginale droogheid en andere symptomen van verminderde seksuele functie.

De samenstelling van de tool Silver Fox omvat een breed scala van medicinale planten van Thailand.

Silver Fox Powder heeft een zeer snel en sterk stimulerend effect.

Silver Fox vrouwelijk poeder is kleurloos en geurloos en snel oplosbaar in elke drank.

Spannend poeder Silver Fox begint binnen 5 minuten na inname te werken.

Als een man Silver F ox heeft, verdwijnt de vraag hoe een meisje te prikkelen vanzelf.

Toepassing en dosering: Silver Fox is bedoeld voor orale toediening. Eén pakket wordt opgelost in een kleine hoeveelheid vloeistof. Het heeft geen kleur en geur.

Voorzichtigheid. Silver Fox mag alleen worden gebruikt voor geslachtsgemeenschap. Neem niet meer dan één pakket tegelijk. Blijf van kinderen en minderjarigen weg.

en fig. it, ik lees ook maar dat is alles

Wat heet een poeder ?? :)

Antwoord: Anastasia

Silver Fox is een nieuw afrodisiacum dat het Spaanse Gun-front qua efficiëntie overtreft. Eersteklas verleiding!

Silver Fox is een echte uitkomst voor vrouwen die willen verbranden van verlangen, en voor mannen die vrouwen gemakkelijk willen verleiden.

Gemaakt met de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, kan dit medicijn vrouwen stimuleren, waardoor ze een gepassioneerd verlangen hebben om seks te hebben, slechts 5 minuten na inname. Zijn actie komt tot uiting in de versterking van vaginale afscheiding, borstvergroting, extreme opwinding en seksuele aantrekkingskracht van een vrouw op een man. Silver Fox is ook geïndiceerd voor de behandeling van vrouwen die lijden aan lichte prikkelbaarheid, gebrek aan begeerte, vaginale droogheid en andere symptomen van verminderde seksuele functie.

De samenstelling van de tool Silver Fox omvat een breed scala van medicinale planten van Thailand.

Silver Fox Powder heeft een zeer snel en sterk stimulerend effect.

Silver Fox vrouwelijk poeder is kleurloos en geurloos en snel oplosbaar in elke drank.

Spannend poeder Silver Fox begint binnen 5 minuten na inname te werken.

Als een man Silver F ox heeft, verdwijnt de vraag hoe een meisje te prikkelen vanzelf.

Toepassing en dosering: Silver Fox is bedoeld voor orale toediening. Eén pakket wordt opgelost in een kleine hoeveelheid vloeistof. Het heeft geen kleur en geur.

Voorzichtigheid. Silver Fox mag alleen worden gebruikt voor geslachtsgemeenschap. Neem niet meer dan één pakket tegelijk. Blijf van kinderen en minderjarigen weg.

Zilveren vos

Registreer om een ​​beoordeling achter te laten.
Het duurt minder dan 1 minuut.

Er zijn aanvallen van apathie in de vrouw, ook in de persoonlijke sfeer, niets helpt, het blijkt haar alleen met deze wonderpillen wakker te schudden. Eigenlijk is het effect merkbaar na de eerste dosis, de actie komt op verschillende manieren, van vijf minuten tot een half uur.
Seks wordt echt heet en verzadigd, het libido wordt gestimuleerd tot onrealistische hoogten, en vooral, het medicijn veroorzaakt geen afhankelijkheid, na het opgeven van eventuele negatieve effecten, zijn de hormonen van de vrouw normaal. Ideaal voor koppels die tijdelijke periodes van seksuele stagnatie hebben.

Door de middelen om het libido in het algemeen sceptisch te stimuleren, maar toch besloten om een ​​Silver Fox-vrouw te kopen. Toen ik naar een veganistisch dieet verhuisde, is het verlangen om deel te nemen aan seks verdampt. Zelf is verrast. Ik weet niet hoe herbivoren omgaan met dergelijke problemen.

Ik accepteer Silver Fox van tijd tot tijd als ik mijn man wil verwennen met 200% verrassing. Ik klaag niet over het libido, maar er zijn dagen dat ik of van vermoeidheid, of een periode van zo'n cyclus, nou, ik wil helemaal niets. Dat is wanneer het zilveren zakje poeder in het spel komt.
Een remedie voor kruiden, geen chemie, het is het niet waard om je zorgen te maken over de gezondheid, het lijkt me zelfs dat het nemen van de "Vossen" goed voor me is.
Ze zag geen bijwerkingen, allergieën of andere problemen. De kwaliteit van de slaap heeft ook geen invloed op.
Poeder drinken is niet moeilijk en niet walgelijk. Los op in water, het is absoluut smakeloos. De stimulator begint heel snel te werken, in twintig minuten voel ik al hoe alles in mij kookt en ik verlang gretig naar seks. Het is gewoon een soort van waanzin, alles draait op zijn kop in mij, ik heb mezelf nog nooit zo bevrijd gezien. Man voor de eerste keer in het algemeen tot grote vreugde.
Nu weten we dat oncontroleerbare seks en volledige terugkeer van mijn kant precies zijn verzekerd na het nemen van cantharellen. Persoonlijk heb ik een effect nadat het lang heeft geduurd, een paar dagen zeker

Een geweldig hulpmiddel voor het wekken van seksualiteit op de achtergrond van het begin van de menopauze. Alsof 10 jaar geleden terugkeert, naar het hoogtepunt van seksuele activiteit. De meest interessante, exciteert op een moreel niveau, en in termen van fysiologische manifestaties. Het effect duurt anderhalf uur.
Er zijn geen negatieve gevolgen, geen vergiftiging, geen jeuk of irritatie. Het veroorzaakt geen verslaving, het is erg goed. Trouwens, na de cursus merkte ik dat ondanks leeftijd en biologische veranderingen, er nog steeds een verlangen naar seks is, dus het effect van het medicijn is niet alleen kortetermijnstimulatie.

Zijn vrouw hield heel veel van hem, alsof ze was teruggekeerd naar haar studententijd: ik heb zo'n passie en passie van haar al 10-15 jaar niet meer gezien. En zelfs meer werd ik getroffen door de duur van het effect. Als ik het goed heb met opwinding 15 minuten na het innemen ervan (het medicijn is hiervoor bedoeld), dan is haar passie en doorzettingsvermogen in de ochtend, wanneer er meer dan 10 uur voorbij zijn gegaan sinds het innemen van het medicijn, verrassend.
Opwinding van het medicijn is merkbaar voor het blote oog: roodheid van de huid, snelle ademhaling en hartslag, overvloedige afscheiding.
Het poeder werkt perfect, daar kun je niet tegenin brengen. Geen kwaad van hem, zoals, nee, het is jammer dat het maar een beetje kost.

Ik kocht Silver Fox voor de diversiteit van mijn persoonlijke leven, mijn man weet niets over de ziekteverwekker. Anders zou ik beledigd zijn, denk ik dat ik opgewonden zou moeten worden zodra hij naar mij keek. Maar met Silver Fox beweren dat het echt niet zo moeilijk is. Zodra ik een doos met poeders kreeg, stopte ik ze meteen in een container en gooide de doos weg. Er is te veel informatie over haar, zou de man kunnen zien, lezen. En er staat niets op de poeders zelf geschreven. Gewoon een grijze tas. Dus mijn man heeft geen vragen, ik drink constant vitamines voor het zicht.

Hij stelde voor dat hij zijn vrouw waarschijnlijk 2 maanden na de bevalling zou proberen.
We hebben een goede, warme en vertrouwende relatie. En we werken er de hele tijd aan.
Poederdranken, verdund met sap, alleen met water - geen ijs. Het effect komt heel snel, het is waar.
Volgens de vrouw, na ontvangst, verschijnt eerst een aangename warmte in de buik, en dan daalt deze naar beneden en verandert in een brandend gevoel, het blijkt dat het bloed binnen minuten naar het puntje stroomt.

Het gebeurde zo dat mijn relatie met mijn man zich na de bruiloft niet erg lang ontwikkelde. Hoe afgesneden van elkaar! Er was een kind, problemen, voortdurende problemen. We hebben bijna een jaar geen seks gezien. Ik besloot er iets aan te doen. Heb een vrouwelijke ziekteverwekker gekocht. Nadat ik het een keer had geprobeerd, was ik erg overstuur dat ik nog nooit van zo'n tool wist.
Silver Fox heeft ons schip letterlijk gered van een crash!
Het is fijn om het lichaam van een man te voelen en te begrijpen wat je hem wilt. En niet zoals het eerder was: snel ongewoon seks.
Ik accepteer de ziekteverwekker een uur na het eten (zodat het effect beter was). Op een lege maag bang om te drinken. Het hulpprogramma begint na 20 minuten te werken. Ik voel een sterke aantrekkingskracht op mijn man vóór en tijdens seks. Het is gewoon een ongelooflijk gevoel.
Vanwege het feit dat we weer seks hebben, is het gezin sterker geworden. Mijn man en ik zijn altijd als één geheel. Het ziekteverwekker is echt gaaf, ik zal het altijd kopen! Allergieën en bijwerkingen zijn nog niet geweest. Ik neem mijn gezondheid altijd heel serieus, dus ik zou absoluut een aantal abnormale verschijnselen opmerken na het nemen van de ziekteverwekker, maar ze bestaan ​​eenvoudigweg niet.
Ik ben blij als een olifant! Mijn man ondersteunt me!

Ik kocht het voor mezelf, in het begin vertelde ik het niet aan mijn man, ik was bang dat ik het niet zou goedkeuren. Maar toen steunde hij me.
De veroorzaker werd bijna elke dag gebruikt, het was echt nodig. Al minder vaak, maar er is geen wennen aan, ze weigerde het gemakkelijk. Ik gebruik nu zelden. Het is handig in gebruik, het poeder lost snel genoeg op en heeft geen smaak en geur. Ik merkte geen bijwerkingen op, het werkt direct en lang genoeg, duurt 2-3 uur, mijn man ademt eerder uit dan ik. Genoeg!

Silver Fox is de laatste tijd altijd bij me. Ik merkte na mezelf dat ik na de bevalling vreselijk problematisch werd in seks, ik schaam me voor mijn man en zo. Ik nam het in de vorm van poeder en druppels, het effect is ongeveer hetzelfde, maar ik neem de druppels gemakkelijker op, hoef niet te wachten tot het poeder is opgelost, enz. Dronken en vergeten :)
Gevoelens zijn echt cool, ik kan niet eens uitleggen hoe de remedie mij zo beïnvloedt. Vijf minuten en ik ben al opgewonden. Beter dan welk afrodisiacum dan ook. Het einde is gewoon betoverend, mijn man was gewoon verbluft na de eerste ontvangst van cantharellen), adviseer ik

Miracle-tassen gekocht voor de proef. Ik wilde al heel lang iets proberen dat me zou helpen de stijfheid van seks kwijt te raken (alcohol is geen optie).
Silver Fox tekende door het feit dat het smaakloos en geurloos is! Het is een feit dat ik erg kieskeurig ben, als er tenminste een beetje smaak zou zijn, zou ik het niet accepteren. En hier is het als drinkwater, of thee, wijn en andere drankjes. De actie komt na 10 minuten. Slechte gedachten verdampen op een of andere manier en je begint alleen aan seks te denken. Lange tijd prikkelde mijn man me niet zo! Gewoon geen woorden, wat zijn deze coole emoties.

Niemand heeft nog vragen gesteld. Je vraag zal de eerste zijn!

Registreer om een ​​beoordeling achter te laten.
Het duurt minder dan 1 minuut.

Vrouwelijke ziekteverwekker - een scheiding of een manier van verleiden? Reviews.

Hallo allemaal! Dit is een beloofde gedetailleerde post over het testen van verschillende medicijnen en middelen om meiden te verleiden / te verleiden. Als je mijn eerste bericht leest, bedenk dan dat slechts 29 van de 29 effectief waren. Belangrijke opmerking - alle meisjes waren op de hoogte van het experiment en probeerden al deze dingen vrijwillig. So.

Vrouwelijke ziekteverwekker is een remedie die seksuele opwinding veroorzaakt of verhoogt in het schone geslacht. Onlangs is een zeer groot aantal van dergelijke geneesmiddelen actief geadverteerd via internet. De advertentie garandeert de effectiviteit van elk meisje, en nog meer - als de heer een deel van deze fondsen in de drank van de dame mengt, zal de dame onmiddellijk met de heer naar bed gaan. Ja, dit is de droom van elke man! Ik kocht een afrodisiacum en heb plezier met de meiden die je leuk vindt.

Maar dan komen er twijfels - werken deze ziekteverwekkers, of is het gewoon een hoax en een scheiding? En als ze werken, hoe legaal zijn deze medicijnen dan, kan het een soort drugs zijn, voor het gebruik waarvan je naar plaatsen kunt gaan die niet zo ver weg zijn?

Details van mijn experiment met vrouwelijke pathogenen:

Ik heb 30 verschillende medicijnen getest. Natuurlijk ben ik niet persoonlijk, ik ben geen meisje, pah-pah. Ik heb net mijn experimentele vrouwen gegeven (allemaal vrijwillig!). Middelen uit de lijst en de reacties bekeken. En uit al deze variëteit van r..., dat wil zeggen opwindende substanties, waren slechts een paar stukjes actief.

Hier zijn de gedetailleerde resultaten van het experiment:

Vrouwelijke viagra

Ik verwachtte geen speciaal effect van deze tool, maar het werkte echt. En het werkte heel goed. Werkt op beide mannen (gecontroleerd op zichzelf) en op vrouwen. Hij schreef erover in detail in een recensie in zijn eerste artikel over dit experiment: "Women's Viagra Pill. Hoe een meisje te verleiden?

Volg de onderstaande link om het origineel te bestellen. Ik raad andere sites niet aan - een stel vervalsingen!

Conclusie: werkt echt.

Silver Fox (Silver Fox)

Het experiment toonde aan dat de zilveren vos een behoorlijk effectief middel is... Maar hier is het noodzakelijk om de dosering zorgvuldig te observeren (zoals het geval is met Viagra en ook andere medicijnen!). Anders zijn misselijkheid en hoofdpijn mogelijk. Maar als alles correct is gedaan en volgens de instructies, zal het goed zijn.

Besteld in de online apotheek via de onderstaande link:

Conclusie: werkt echt.

Stimulerend Gom Detonator (MegaExstaz)

Het adverteren van deze manier van verleiden kwam het vaakst op mij af. Ik kocht 4 opties van verschillende sites. Als je de beloften gelooft, kan de Detonator het meisje erg opwinden, dit 'krachtige afrodisiacum maakt een vrouw ongelooflijk gepassioneerd'.

Getest 3 meisjes, het effect is niet opgemerkt.

Conclusie: echtscheiding en bedrog!

De veroorzaker voor vrouwen Rode Mier (Rode Mier)

Nou, als de Detonator niet op een van de drie meisjes heeft gewerkt, dan zal de Rode Mier zeker werken op de eerste! Vooral op de site beloven ze dat na het nemen van deze remedie absoluut elk meisje in mijn bed zal liggen! Maar nee... dat was het niet. Dit betekent dat alle positieve recensies over Red Ant-tabletten linden zijn.

Conclusie: geen effect!

De veroorzaker voor vrouwen Shpanskaya Fly (Gold Spanish Fly)

"Gemaakt met behulp van innovatieve extractietechnieken van een krachtig stimulerend extract gewonnen uit de Spaanse vlieg, de krachtigste stimulerende stof die tot nu toe bekend is."

Wie is de Spaanse vlieg? Laten we naar de grote en machtige Yandex kijken...

"Shpansky-vlieg is een insect en een ondersoort van keverkevers. Deze kevers werden vroeger als afrodisiacum gebruikt vanwege de substantie die ze bevatten, cantharidine genaamd. Wanneer ingenomen, is cantharidine erg gevaarlijk. Dit is sterk irriterend. Soms wordt het gebruikt om overtollige mollen, wratten en tatoeages van de huid te verwijderen. Bij inname en daaropvolgende afgifte uit het lichaam, is het gif sterk irriterend voor het urethrale membraan. Bij vrouwen heeft irritatie geen externe manifestaties, maar bij mannen verschijnt in dit gebied een grote tumor, die leidt tot langdurige erectie. Zelfs een lichte overdosis van een stof kan ertoe leiden dat een man medische hulp nodig heeft - hevige buikpijn, problemen met het cardiovasculaire systeem en ademhalingsstelsel, nierfalen, bloederig urineren, convulsies, coma en de dood. "

Ik las ook een verhaal op het internet, hoe een man zulke beestjes ving en er thuis een ziekteverwekker van maakte, het gebruikte en naar het ziekenhuis ging. Dus hier is het. Het effect op mezelf en de meisjes controleren, om voor de hand liggende redenen, durfde ik niet.

Conclusie: het gebruik is gevaarlijk, ik durfde het niet te gebruiken!

Paardpathogeen

Advertenties knipperen ook vaak op sociale netwerken. Zoeken in Yandex...

"Indicaties voor gebruik: om de reproductieve functie van runderen, konijnen te stimuleren."

Het blijkt dat deze voorbereiding is bedoeld voor dieren, voor hun cultivatie. Misschien zal het ook een persoon raken, maar ik durfde geen ziekteverwekker voor paarden aan meisjes te geven. Ik ben geen klootzak!

Conclusie: het kan goed zijn als je konijnen en paarden fokt, maar het geven van een paardenpathogeen aan een meisje is een HEEL slecht idee.

Ecstasy (Extazy) Spannende druppels

Dure druppeltjes met een klein belletje. Volgens de fabrikanten citeer ik: "Het gebruik van druppels al na 10 minuten veroorzaakt een sterke seksuele opwinding bij vrouwen." Dit werd geprobeerd door 2 meisjes (experimentator Katya en experimentator Elena, bekend). Dit is de meest seksuele opwinding waar ik 10, 20, 30 minuten... per uur op wachtte. Ik heb niet gewacht. En ik rekende op seks met twee! Maar helaas...

Conclusie: niet geldig

Vrouwelijke ziekteverwekker (geadverteerd onder deze naam)

Beloften zijn standaard - als je deze ziekteverwekker toepast, dan zal elk meisje zich voor me uitkleden, iedereen zal doen wat ik wil! En dit wonder is alles-niets waard - 1300 roebel. Hoe niet om het te kopen! Ik wachtte ongeduldig op het pakje, en zie! Ze brachten me een kleine kartonnen doos met inscripties in het Chinees. Binnen - 3 gouden sachets van zoet-bitter wit poeder zonder instructies...

Het eerste experimentele meisje Elena, dat het gedronken heeft, heeft niets opgemerkt, het effect is nul. Ze wachtten een uur, twee... Toen dronk Oksana het - ook niets. Nou ja, Katya voelde ook helemaal niets, en haastte zich niet om mijn wensen te vervullen, helaas.

Conclusie: niet geldig

Spannende druppels Duits afrodisiacum

Wel, het zou zeker moeten werken! Toegegeven, het opschrift "Made In Taiwan" is beschamend, maar we zullen niets vinden aan dergelijke kleinigheden. Hulpje Elena al in afwachting... Drinkt 3 druppels, zoals aangegeven in de instructies... Het kost wat tijd en Helen begint... zich ziek te voelen. Misschien moeten ze niet drinken...? Maar de instructies zeggen duidelijk: "Verdun 2-3 druppels van het medicijn in 250 ml. water en drinken voor de geslachtsgemeenschap. '

Conclusie: veroorzaakt misselijkheid, maar geen opwinding.

Extaz Gum stimulerende kauwgom

Oh, nog een spannende kauwgom. Nu, om een ​​meisje te verleiden, moeten we haar gewoon met deze extase behandelen. De ontsteker heeft al "gewerkt", dus Ecstasy Gum werkt waarschijnlijk ook, en telt de voordelen... We leggen 1.500 roebel voor deze tool, maar het is het zeker waard... In één verpakking zitten 10 kauwgum, wat betekent dat ik 10 meisjes kan verleiden. Dat wil zeggen, het blijkt zeer winstgevend - 150 roebel / meisje.

Veel goedkoper dan naar een restaurant brengen. Ik heb een bestelling geplaatst, ik heb het binnen tien dagen ontvangen. Ik bel assistente Elena, ik beloof iets buitengewoons, ze lacht als reactie - maar ik zal het haar bewijzen! We ontmoeten haar, behandelen haar met kauwgom en... NIETS GEBEURT ALLES. Misschien komt het omdat Elena zo bijzonder is?

Oké, laten we Kate proberen te geven... De tijd verstrijkt en je kunt niet aan haar vertellen dat ze een vrouwelijke ziekteverwekker heeft gekregen. Ik verbrand mezelf een paar stukjes - smakeloos rubber en geen effect. Dat was te verwachten.

Conclusie: nog een scheiding!

Eroshok stimulerende kauwgom

Dummy, vergelijkbaar met een ontsteker, alleen de site is anders, de verpakking en naam. De actie is vrij gelijkaardig - dat is het niet! Vreemdgaan en scheiden, en alleen.

Conclusie: niet geldig!

Franse vurige kauwgom

Nog een kauwgom. En dat alle fabrikanten zo aangetrokken zijn door de kauwgom? Concreet is dit een enorme roze pastilles, met aardbeiensmaak. Meisjes waardeerden deze smaak, maar hier ben ik, het effect van de toepassing is dat niet. Omdat er geen is!

Conclusie: niet spannend. Absoluut.

Vrouwelijk Extaz-pathogeen (EXTA-Z, Ecstasy, Extra Z)

Het is ook vrij privé op internet. De advertentie zegt dat je een meisje met hem kunt verleiden door simpelweg deze remedie aan haar drankje toe te voegen... Je hoeft alleen een vrouwelijke ziekteverwekker te kopen voor slechts 950 kaartjes van de Bank of Russia. Ik kocht een paar dagen later stuurden ze iets als intieme olie of glijmiddel... Voor uitwendig gebruik... Natuurlijk, ik heb dit niet toegevoegd aan iemand in de drank, hier en zo is alles duidelijk.

Conclusie: deze vrouwelijke ziekteverwekker is een scheiding.

Al het andere...
Verder zal ik niet over elke tool in detail schrijven, het is hetzelfde, ik zal u een lijst geven:

  • Spannende druppels Gouden vlinder (gouden vlinder)
  • Opwindende Viamax-koffie
  • Afrodisiacum met Yohimbe-extract
  • Vrouwelijke ziekteverwekker hete peper
  • Druppels stimuleren
  • Black Bee spannende druppels
  • Vrouwelijke pathogeen Vigor Factor
  • Sexy Life Stimulant Drops
  • De veroorzaker voor vrouwen Magische verleider
  • Causatieve agent Aroma's van seks
  • Pillen Seksueel verlangen
  • Tuurlijk Romance tabletten
  • Aphrodisiac Stimulant Gum

Dit is ook niet geldig. Trash!

Belangrijke opmerking!

Ik schreef een reader onder de naam Master, ik citeer:

In feite is niet het feit dat de rest van het geld niet werkt. Het is heel eenvoudig om deze dingen te vervalsen, als meer dan 75% van de namaak van vergelijkbare fondsen wordt verkocht in apotheken, en dan nog meer op het internet. Het is mogelijk dat van deze 30 tools, veel nep waren en als ze echt waren, zouden ze werken. Zelf kwam dit over. Twee precies dezelfde verpakking - maar de pillen van de ene werken echt, van de andere - nee.

Daarom is dit een zeer subjectief experiment, maar het geeft een algemeen beeld van de situatie met vrouwelijke pathogenen. De meeste van de gekochte fondsen werken niet, sommige kunnen giftig zijn, sommige zijn bedoeld voor dieren (paardenpathogenen), sommige veroorzaken eenvoudigweg misselijkheid. Wees daarom voorzichtig bij het kopen en gebruiken van dergelijke hulpmiddelen. Van de 30 zijn slechts een paar stukjes geldig, maar het is niet bekend welke gevolgen een dergelijk effect van het vrouwelijke pathogeen op het lichaam kan hebben.

Over het algemeen kun je op internet vaak beoordelingen vinden van vrouwelijke ziekteverwekkers, maar die zijn meestal van twee soorten - reclame (alles is duidelijk) en negatief (niet verrassend, in een verhouding van 29 tot 2). De meeste beoordelingen over het medicijn Silver Fox, maar het werkte echt voor mij.

Hier is zo'n recensie. Bekritiseer, becommentarieer, beschrijf je ervaring!

PS. Toch is de krachtigste vrouwelijke ziekteverwekker afgebeeld op de foto...

Zilveren vos voor vrouwen beoordelingen forum

Beoordelingen van de site over medicijnen

: Op deze pagina kun je een recensie achterlaten over Silver Fox. De site biedt ook de huidige prijs voor Silver Fox en instructies voor gebruik. Vergeet niet dat voordat u medicatie gebruikt, u altijd uw arts moet raadplegen.

Zilveren vos

Instructies voor gebruikDe toepassingsmethode Indicaties voor gebruik Bijwerkingen Contra-indicaties Zwangerschapssamenstelling Vorm van afgifte

Analogs Silver Fox

SATIBO Alle analogen

Moderne kennis van farmacologie en onderzoek op het gebied van geneeskrachtige planten heeft de oprichting van Silver Fox mogelijk gemaakt, een middel om het seksuele verlangen te vergroten en passie te laten oplaaien. Gemaakt met de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, kan dit medicijn vrouwen stimuleren, waardoor ze een gepassioneerd verlangen hebben om seks te hebben, slechts 5 minuten na inname. Zijn actie komt tot uiting in de versterking van vaginale afscheiding, borstvergroting, extreme opwinding en seksuele aantrekkingskracht van een vrouw op een man. Silver Fox is ook geïndiceerd voor de behandeling van vrouwen die lijden aan lichte prikkelbaarheid, gebrek aan begeerte, vaginale droogheid en andere symptomen van verminderde seksuele functie. De samenstelling omvat een breed scala van medicinale planten van Thailand. Silver Fox veroorzaakt seksuele opwinding, verhoogt het seksuele verlangen. Binnen 15-20 minuten na de opname verdwijnt de vaginale droogte, inclusief de leeftijd, volledig. En het meest opmerkelijke van zijn acties: hij elimineert de nerveuze spanning die gepaard gaat met seksuele stijfheid. Dit betekent niet dat je klaar staat om met een man in bed te springen. Dit betekent het tegenovergestelde: je emoties zullen sterk zijn en volledig onder jouw controle zijn, niet overschaduwd door paniek, nervositeit of twijfel aan jezelf. Ideaal voor vrouwen die na een lange pauze willen terugkeren naar het seksuele leven. Indicaties voor gebruik: Indicaties voor... Instructies Silver Fox »

Gebrek aan seksueel verlangen

Alle beoordelingen van Silver Fox

Gast 14 januari 2018

KOOP HET NIET! DEZE CAPSULES HEBBEN SUIKER, SUIKER. WIJ HEBBEN ONGELDIG GELD GESTELD, EN ER WAS SUIKER. NIET IN EVENEMENT, BESTEL HET NIET! DIT IS EEN VOLLEDIGE ECHTSCHEIDING! LAAT JE IN DUBBEL TERUGKEREN!

Gast 8 februari 2017

Voltooi rotzooi

Ik bestelde een paar pakjes en probeerde het met alcohol en alleen met water. Het bleek compleet onzin te zijn over wat ik niet verspil aan geld. En ik zal je de verkopers vertellen, het is genoeg om mensen allerlei soorten chush en crap je Silver Fox niet fucking werk te geven.

Ivan 22 februari 2017

Zeer goede tool Silver Fox, ik raad ALLES aan.

Gast 30 januari 2017

DIT IS FRAUDE.

Ik bestelde 3 stuks. In het algemeen noemde een Epel Eva de operator, Silver Fox zei alleen dit in een nieuw pakket en niet het poeder, maar mijn vriendin probeerde nul, de ander gaf aan haar vriend, zij en haar vrouw probeerden nul, ik zal de derde geven voor onderzoek als er geen aangegeven componenten zijn. Het parket wordt een fraude genoemd KINDEREN LEIDEN DEZE FRAUDERS NIET.

Gast 14 november 2016

Eerst geprobeerd. Zonder kennisgeving vrouw. De reactie, zoals beschreven in de annotatie: na 10 minuten, de roodheid van het gezicht en het decolleté, emancipatie, verhoogde de gevoeligheid van de borst. Toen geslacht genoteerde vernauwing van de vagina. Over sensaties tijdens een orgasme werd niet gevraagd. Het spijt me! Wij zijn 45 jaar oud. Los het poeder op in het sap. Ik adviseer alleen aan mensen na 40. Geef de vrouw echt de vreugde van seks.

Andrew 16 augustus 2016

Het effect is er zeker. Maar niet altijd, geef ik eerlijk toe. Het lijkt mij dat dit normaal is wanneer het op iemand inwerkt, maar niet op iemand. Dit is geen wondermiddel. ) En met de voorwaarden ook. Eenmaal, ja, een keer, nee. Herhaaldelijk gebruikt. Met verschillende meisjes in verschillende situaties. Ik kan nauwkeurig (maar natuurlijk alleen op basis van mijn ervaring) zeggen dat het effect NEE is wanneer het wordt gebruikt met sappen en met alcohol. Met water werd het effect meer dan eens opgemerkt. inclusief Wees niet de moeite waard om te geloven dat, naar verluidt, kan worden gemengd met vloeistoffen. Je kunt iets mengen, het effect is misschien niet. Want de 'zuiverheid van het experiment' probeerde met hetzelfde meisje verschillend toe te passen. Alleen geldig als opgelost in water. En in het algemeen, zoals hierboven vermeld, handelt duidelijk helemaal niet. Maar werkt nog steeds. Voor degenen over wie ik zou zeggen dat het niet werkt, heeft het nog steeds een klein effect. Althans, de opwinding komt iets sneller en de reactie op mij was actiever dan zonder de "vos". Merkbaar, maar...

Gast 31 juli 2016

geen effect, zelfs sommige sussen. geld in de afvoer

LOM 21 juni 2016

SHOPPED FOR THE WIFE. DE LUNCH ALS ALTIJD HET ROMANTISCHE EASY-DINER EN ZE STIL GEDURENDE HAAR WIJN. IN 40 MINUTEN IS HAAR ERNSTIG OM EEN MAAG TE PIJNEN EN ZELFS IN 15 MINUTEN HULP GEHOLPEN, DUS DAT WE DAT NIET WETEN EN DOEN, GELOOFD MAAR SHP.

Gast 22 mei 2016

geprobeerd oplichterij vol met een

Gast 16 april 2016

onzin dode man

Nina 21 mei, 2016

Dit voedingssupplement werkt individueel!

Alexander. 15 april 2016

Maar in werkelijkheid heeft tenminste iemand gewerkt. en dan zijn degenen die hier positieve beoordelingen schrijven bekend met een link. (!)

Michael 25 februari 2016

Heb deze hoed gekocht! Ik nam onmiddellijk 6 stuks uit een doos met 3 in vloeibare vorm en 3 in poedervorm, probeerde een zak en dronk een volle "0" (voor een boer werkt het niet, hoewel ze in de winkel zeggen dat voor beide partners) hij zijn vrouw Galyak aan bier heeft toegevoegd! Ik keek haar niet recht aan, ze huiverde en wilde seks! uiteindelijk begon hij zelf omhoog te rijden en haar op alle geraffineerde manieren te plezieren!

Gast 24 januari 2016

Dit is een complete scheiding zonder effect

Gast 29 december 2015

De mensen zijn een complete scheiding van 3.200 met de wind niet uitschrijven en niet VOLLEDIGE POST bestellen

Gast 26 december 2015

Dit is een complete scheiding, geen cacao-effect.

Oleg 7 december 2015

Lange tijd getrouwd en seks met zijn vrouw is op de een of andere manier die vroegere passie kwijtgeraakt. Vrienden adviseerden ons zilveren vos. We herkenden onszelf niet, het bleek een freaky nacht te zijn. Alsof hij is overgebracht naar 20 jaar geleden. Ik bestelde het op de officiële website van silver-fox.seoteach.ru, omdat mijn vrienden zeiden dat het beter was om geen ongecontroleerde plaatsen te kopen.

Yogan Weiss 2 oktober 2015

Ik probeerde het bij mijn vrouw, na 20 jaar huwelijk, brak ik bijna af als een haai van toeristen.

Dmitry 14 september 2015

Welkom! Mijn naam is Dmitry. Heeft u groothandel? Zo ja, hoeveel kost een Silver Fox-partij 20 stuks? Ik heb ook een certificaat van overeenstemming nodig. Beantwoord de e-mail

. U kunt ook een scancertificaat verzenden als dit er is. Bedankt voor je snelle antwoord!

Gast 30 augustus 2015

helemaal niets anders dan de smaak van de knop is de gebruikelijke krijt, hoewel ze schreef dat de zoetige smaak zou moeten zijn, helemaal nergens verplaatst, niet erg blij met het geld naar de wind.

Michael 20 juli 2015

En wie zal dan een soort van effectieve ziekteverwekker voor vrouwen adviseren? Het is heel noodzakelijk!

Gast 13 september 2015

Ritalin neemt deze ziekteverwekker hier zo ziekteverwekkend

Gast 23 september 2015

Vertel me alsjeblieft, waar kan ik Ritalin krijgen?

Artur Denisovich Novogradov 27 juli 2015

Shpanskaya Fly Alleen niet nep, maar echt

Vyacheslav 13 september 2015

Javadxan, 2 ontvangst en jij impotent

Gast 18 oktober 2015

alicaps voor mannen is de beste ziekteverwekker) staat als een pionier) een vrouw probeerde zichzelf op zichzelf - een vos, heel blij maar ik neem het niet aan

Gast 3 januari 2016

Ja, ik ben mijn mail marat-geniatov @ mail.ru vergeten

Gast 15 juli 2015

Deze schatting verwijst naar het misleiden van de hoeveelheid levering in het vorige bericht...

Gast 3 januari 2016

Hallo !! Als het geen geheim is, waar krijg je dan een afrodisiacum?

Gast 15 juli 2015

Ik bestelde dit medicijn... Toen ze belden, gaven ze het adres op... Maar toen ik besloot het meisje te vragen hoeveel doses ze had, begon ze te stotteren... eerst zei ze dat... daarna herinnerde ik haar dat je die zes schreef of twaalf... ze stamelde toen en antwoordde dat zes... Het waarschuwde me, maar besloot dat we het zouden proberen... Als gevolg daarvan stuurden ze me slechts 12 doses voor 12 doses. Voor het gewicht van het pakket geïnvesteerde roulette sleutelhanger. Kortom, geiten en duivels... Er is geen reden om hun klantenkring met succes uit te breiden, ze doen anti-reclame... Ze hebben nog niet toegepast... Ik schrijf nog niet over de resultaten...

Gast 22 september 2015

Ik bevestig dat één ding oplichterij is

Gast 11 juni 2015

gewoon onzin doorgebracht 3500 en de vrouw wilde niet en wilde geen nul-effect

Gast 17 maart 2015

absoluut - oplichterij, na een uurtje naar bed gegaan te zijn)))))

Andrey 19 februari 2015

Ik heb het op mijn vriendin geprobeerd. Nou, ik zou niet zeggen dat ik alles achterliet en in mijn nek sprong. Maar het effect is. en aanzienlijk.

Gast 28 februari 2015

Heb je smaak of geur?

Alyosha 8 februari 2015

Ik heb geprobeerd, het effect is verbluffend

Gast 12 januari 2015

Vika 5 september 2014

Silver Fox gebruikt na de bevalling. Ik had postpartumdepressie. Erg moe en wat is daar het geslacht. Ik wilde helemaal niets. Mijn man was heel boos en we hebben vaak ruzie met hem gehad. Het ging bijna scheiden. En eens merkte ik dat mijn man naar sites ging met een seksuele aard, waar een p..i en s..i. Ik dacht erover na, ik begreep het, maar ik kon er niets aan doen. Er was helemaal geen verlangen. En ik heb geleerd dat er medicijnen zijn die het seksuele verlangen vergroten. Nadat ik op internet heb gezocht, heb ik Silver Fox gevonden. Besteld per post en begon 1 sachet te drinken, op te lossen in water, voor het beoogde contact. Handelt honderd procent. Na het gebruik van Silver Fox is ons seksleven niet iets dat verbeterd is, maar heeft het nieuwe gevoelens en sensaties opgedaan.

Vaak zijn vrouwen volledig opgeslorpt in gedachten over het huishouden, wat te kopen, wat te koken, hoe gaat het met de kinderen, wat anders ben ik vergeten te doen... Hoe graag ik ook wil ontspannen met mijn geliefde op een avond, het werkt niet altijd. In theorie presenteer je jezelf als een hete leeuwin, die verlangens in bed vervult, maar als het gaat om het bed zelf, is het resultaat helemaal niet gelukkig. Om het seksuele verlangen te vergroten, begint het zoeken naar hulpmiddelen die peper kunnen toevoegen aan het intieme leven. Speciale aandacht verdient het medicijn Silver Fox. Deze populaire vrouwelijke ziekteverwekker Silver Fox is een kwalitatief bewezen hulpmiddel dat de onthulling van vrouwelijke sensualiteit en seksuele individualiteit beïnvloedt.

Om erachter te komen wat opmerkelijk is voor de zilvervos vrouwelijke ziekteverwekker en hoe het te gebruiken, moet u vertrouwd raken met de functies ervan, feedback van specialisten en klanten die al het effect van het medicijn op zichzelf hebben getest. U leert dus over de werkelijke effectiviteit ervan, en u zult begrijpen of het de moeite waard is om te kopen of niet.

De fabrikant beweert dat de zilveren vos Silver fox een stimulerend middel is voor vrouwen van alle leeftijden, een effectief afrodisiacum. Hiermee kun je het seksuele verlangen verbeteren, de gevoeligheid van erogene zones vergroten, een onvergetelijke ervaring krijgen tijdens een orgasme. Elke vrouw die bij elk nauw contact met een partner heldere, explosieve emoties wil bereiken, kan Silver Fox kopen.

Het effect van de Silver Fox is misschien een beetje inferieur aan sommige van de duurdere tegenhangers, maar in termen van de impact op de psycho-emotionele sfeer, heeft het geen gelijke. Als je je man aangenaam wilt verrassen, kan de reden voor deze onverwacht opgewekte wilde passie geheim worden gehouden.

Hoe werkt het medicijn op het lichaam van een vrouw en wat voelt ze als ze de Silver Fox neemt:

  • Emancipatie. Weg met stijfheid en denkbeeldige angsten.
  • Passie, lust.
  • Gevoeligheid van de borst.
  • Verhoogde bloedcirculatie in de bekkenorganen.
  • Versterking van de afscheiding van de vagina. Het helpt een gemakkelijke penetratie van de penis en lost het probleem van de droogte van het intieme gebied op.

Waarom kiezen voor vrouwelijke zilvervos? De volgende feiten spreken over de voordelen van deze tool ten opzichte van analogen:

  • Bevat geen hormonen, daarom schendt het niet de hormonen van een vrouw.
  • Bevat geen synthetische additieven, veroorzaakt geen allergieën.
  • Heeft geen uitgesproken smaak en geur.
  • Compatibel met alcohol (in kleine hoeveelheden).
  • Compatibel met andere medicijnen en voedingssupplementen.

Het medicijn bevat geen hormonen en synthetische toevoegingen

Drugsinhoud

De samenstelling van Silver Fox bevat ongeveer twintig natuurlijke en plantaardige extracten. De fabrikant heeft verschillende belangrijke geïdentificeerd:

  • L-arginine.
  • Shi Guang Zi.
  • Mooie argireyu.
  • Lange peper.
  • Ik zoemen makunu.
  • Korotkorozhkovskaya Goryanka.

Silver Fox is verkrijgbaar in vloeibare en poedervorm. Het vloeibare pathogeen bevindt zich in een capsulefles met een speciale druppelaar voor een gemakkelijke dosering van het medicijn. De gemiddelde prijs van de veroorzaker Silver Fox in druppels is 1300 roebel per verpakking van vier flessen.

Aan elke originele zilveren vosverpakking aangehechte gebruiksaanwijzing bevat alle nodige informatie over het product. Vóór de beoogde seksuele handeling, los de druppels in een glas op met een afgekoelde vloeistof en drink het onmiddellijk op. Zilveren vos begint na 10 minuten op een vrouw te reageren en geeft een gevoel van ontspanning en verlangen. De opwinding duurt nog 4-5 (soms maximaal 8) uur vanaf het moment waarop de druppels worden ingenomen. De loop van de behandeling hangt af van de seksuele activiteit van de vrouw. Eenmalige dosis - niet meer dan één fles.

De mening dat een volledig natuurlijke samenstelling van het medicijn geen contra-indicaties kan hebben, is verkeerd. De fabrikant geeft afzonderlijk beperkingen aan bij de ontvangst van de Silver Fox. Iedereen die een vrouwelijke zilveren vos gaat kopen.

Voor wie en wanneer het onmogelijk is om de Silver fox te gebruiken:

  • Het is verboden kinderen en meisjes jonger dan 18 jaar mee te nemen.
  • Het moet zich onthouden van verhoogde nerveuze prikkelbaarheid of agressie.
  • Het is verboden met endocriene pathologieën en hypertensieve ziekten.
  • Het is gevaarlijk om te nemen met gynaecologische aandoeningen.
  • Het is verboden tijdens borstvoeding, tijdens zwangerschap.
  • Afzien van nemen als u overgevoelig bent voor actieve ingrediënten.

Het is verboden om mensen met hypertensie in te nemen

Een enkele dosis van het medicijn mag niet worden overschreden. De handleiding voor de zilveren vos bevat een rubriek met de naam "Bijwerkingen bij overdosering", waaronder roodheid van het gezicht en de nek, duizeligheid, kortademigheid, algemene malaise, zwakte, apathie, prikkelbaarheid. in volgorde.

Op vrouwenforums kun je vragen stellen en echte beoordelingen lezen over de voorbereiding van Silver Fox. De meisjes vragen hoe Silver Fox wordt gebruikt, wat beter is, Silver Fox in druppels of poeder, het kan echt snel opwinden, of het mogelijk is om druppels in apotheken te kopen, etc. Silver Fox is waarschijnlijker een voedingssupplement dan een medisch medicijn, daarom soms zijn er vragen over de effectiviteit ervan. Maar degenen die al geprobeerd hebben zeggen zoiets als: "Ik had niet verwacht dat het zo cool zou zijn..."

Dankzij de vele positieve reviews over zilvervos, willen vrouwen geloven dat het echt zal helpen om dezelfde ongelooflijke sensaties terug te brengen naar hun gezinsleven. In elk geval, totdat je het probeert, begrijp je het niet. Blijft een eenvoudige methode van gebruik, een volledig natuurlijke samenstelling en, het allerbelangrijkste, het opwindende effect wordt vanaf de eerste keer bereikt. De juiste toepassing van zilveren vos zal seksuele partners een zee van emoties brengen, geschilderd in alle kleuren van de regenboog. Maak een cadeau voor jezelf en je mannen.

Wat zijn de beoordelingen van de vrouwelijke agent "Silver Fox"?

Silver Fox is een nieuw afrodisiacum dat het Spaanse Gun-front qua efficiëntie overtreft. Eersteklas verleiding!

Silver Fox is een echte uitkomst voor vrouwen die willen verbranden van verlangen, en voor mannen die vrouwen gemakkelijk willen verleiden.

Gemaakt met de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, kan dit medicijn vrouwen stimuleren, waardoor ze een gepassioneerd verlangen hebben om seks te hebben, slechts 5 minuten na inname. Zijn actie komt tot uiting in de versterking van vaginale afscheiding, borstvergroting, extreme opwinding en seksuele aantrekkingskracht van een vrouw op een man. Silver Fox is ook geïndiceerd voor de behandeling van vrouwen die lijden aan lichte prikkelbaarheid, gebrek aan begeerte, vaginale droogheid en andere symptomen van verminderde seksuele functie.

De samenstelling van de tool Silver Fox omvat een breed scala van medicinale planten van Thailand.

Silver Fox Powder heeft een zeer snel en sterk stimulerend effect.

Silver Fox vrouwelijk poeder niet.

Vandaag wordt onze aandacht gevestigd op de vrouwelijke ziekteverwekker "Silver Fox".

Nieuwsgierig is de zin "voor mannen en vrouwen!". Je kunt alleen raden wat een diepe betekenis de Silver Fox-makers erin hebben gestopt.

Weinig over moraliteit

En dus hebben we volgens de fabrikanten een soort analoog van Viagra: alleen voor vrouwen. Toegegeven, in een poging om de extreme noodzaak van Silver Fox te bewijzen, bouwen we een nogal vreemde logische ketting voor ons.

Zegt de geliefde voortdurend "nee"? Waarom leren over de redenen? Waarom tijd verspillen aan leeg gepraat, je relatie begrijpen en meer leren over haar gevoelens? Beter verpompen met een ziekteverwekker en langverwachte seks bereiken! Dit is tenslotte in alle opzichten het belangrijkste, niet waar?

Deze visie op het leven wordt gepromoot door de makers van Silver Fox. Verder blijft dit onderwerp evolueren.

Gemarteld leven, werk en kinderen? Een begripvolle en intelligente man zal uitzoeken hoe hij de zijne kan helpen.

Vrouwen met een verzwakt libido kunnen veilig het stimulerende poeder Silver Fox (Silver Fox) innemen. Dit medicijn, absoluut onschadelijk voor het vrouwelijk lichaam, is in staat een gevoel te creëren in het seksuele gedrag van een vrouw in momenten van intimiteit met een man.

Bij het gebruik van de ziekteverwekker ervaren vertegenwoordigers van de betere helft van de mensheid echt plezier en een brandend verlangen om seks te hebben. Poeder helpt een vrouw om gepassioneerd, verleidelijk en sexy te zijn.

structuur

Een uniek medicijn voor vrouwen dat helpt ontspannen en seksueel verlangen verhoogt, gemaakt op basis van planten. Het omvat:

Kruiden gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Vitaminen die geslachtshormonen produceren. Adaptogenen verlichten vermoeidheid.

Medicamenteuze actie

Seksuele relaties tussen een man en een vrouw houden sacramenten en unieke magische momenten van intimiteit, met betrekking tot slechts twee liefhebbende mensen. Het medicijn.

Ik kijk nu voor velen naar zo'n probleem, of liever, ik heb ook aangeraakt, helaas wilde ik helemaal geen intieme nabijheid, niet met mijn echtgenoot, en in het algemeen met niemand, slechts een hint van mijn man - ik heb duizend redenen om te weigeren, te werken, mijn hoofd doet pijn en zoals! Ikzelf begon me zorgen te maken, het is duidelijk dat mijn man het niet leuk vindt, hij voelde zich schuldig en hij was beledigd, we moeten er absoluut tegen vechten. Mijn man en ik gingen zitten, sprak met hart en ziel, en besloten om een ​​of ander medicijn uit dit probleem te vinden. Ze kozen zelf voor de Silver Fox, op de eerste dag dat ik de eerste tas dronk, en plotseling was er een verlangen naar seks, hoewel ik eerlijk gezegd niet geloofde in drugs op deze score! Ik vind het leuk dat deze natuurlijke, veilige bereiding werkt volgens het beoogde doel, ik misbruik het niet, maar toen ik een tas moest drinken, bleek het een uitstekende remedie te zijn.

Er zijn aanvallen van apathie in de vrouw, ook in de intieme sfeer, niets helpt, het blijkt het alleen met deze wonderpillen op te wekken. Eigenlijk is het effect merkbaar na de eerste dosis, de actie komt op verschillende manieren, van vijf minuten tot een half uur.
Seks wordt echt heet en verzadigd, het libido wordt gestimuleerd tot onrealistische hoogten, en vooral, het medicijn veroorzaakt geen afhankelijkheid, na het opgeven van eventuele negatieve effecten, zijn de hormonen van de vrouw normaal. Ideaal voor koppels die tijdelijke periodes van seksuele stagnatie hebben.

2016.12.25 om 17:52 schreef: Groger Geprobeerd met mijn vrouw, het heeft ons geholpen

Door de middelen om het libido in het algemeen sceptisch te stimuleren, maar toch besloten om een ​​Silver Fox-vrouw te kopen.

Goede dag! Ik besloot mijn ervaring met je te delen door deze interessante tool te testen.Ik heb iets meer dan een jaar geleden een zilveren vos geprobeerd, omdat ik een baan kreeg in een sekswinkel en ik vroeg me af of dit ding werkte of niet !?)) Om eerlijk te zijn dan verwachtte ik meer.

Silver Fox komt in de vorm van een poeder dat opgelost moet worden in een glas vloeistof, behalve sterke alcohol, en dan te drinken. Na een paar minuten (10-15 minuten) merkte ik het effect, voelde de hitte in mijn lichaam, omdat ik een beetje dronken was van opwinding Ik had toch geen kleintje.) Het meest interessante effect begon al tijdens de intimiteit, ik voelde eigenlijk dat mijn gevoeligheid verscherpt was. De sensaties waren een beetje helderder en de piek zelf leek kleuriger)) In het algemeen neem ik af en toe een cantharel, om je seksleven te diversifiëren) Soms x chetsya iets nieuw en ongebruikelijk, de zegen heb ik gewerkt in een dergelijke plaats)

Laten we eens kijken wat de fabrikant ons schrijft:

Ideaal voor vrouwen.

Het gebruik en de herdruk van gedrukte materialen op de site woman.ru is alleen mogelijk met een actieve link naar de bron.
Het gebruik van fotografisch materiaal is alleen toegestaan ​​met de schriftelijke toestemming van de site-administratie.

Het plaatsen van intellectueel eigendom (foto, video, literaire werken, handelsmerken, enz.)
Op de site woman.ru is het alleen toegestaan ​​aan de personen die alle nodige rechten hebben.

Anna28 oktober 2013

Fox is geweldig! Het past me precies, want geprobeerd en Viagra, etc.-nonsens, nul! En "eronder" gebeurde er iets ongelooflijks! Ik kan het niet eens uitleggen... omdat de meest enthousiaste seksliefhebber een paar maanden zonder was, en toen in het wild werd vrijgelaten! Ik vloog letterlijk naar mijn man en na de eerste keer lag ik kreunend in afwachting van de tweede... erg cool, super!

reageer op deze beoordeling

Nikolay2 december 2013

Valera, dit is voor meisjes)))

reageer op deze beoordeling

Nikolay2 december 2013

Ik probeerde het bij mijn vrouw)) vertelde haar niets))) was tevreden)) Ik heb nu een doos besteld: D

reageer op deze beoordeling

Yuriy23 december 2013

1 pakket heeft gewoon geen effect.

reageer op deze beoordeling

Gast18 oktober 2014

Ik had ook geen effect, hoeveel moet ik daar toevoegen.

reageer op deze beoordeling

Alexander10 juni 2014

Ja, ik heb ook een resultaat ervaren bij twee vrouwen.

Versterkt de opwinding van vrouwen tijdens seks. Geeft meer heldere seksuele sensaties, wilde begeerte. Maakt de clitoris gevoeliger.

Inclusief 3 stuks. "Silver Fox"

Silver Fox - Zeer sterke ziekteverwekker voor vrouwen.

Silver Fox - Geurloos, kleur en smaak, lost snel op in dranken, begint te handelen binnen 5 minuten na inname. De zekerste manier om een ​​meisje te verleiden en te "maken".

De veroorzaker Silver Fox heeft een goed effect op seksuele opwinding voor zowel mannen als vrouwen.

Silver Fox is een poeder dat is ontworpen om het seksuele verlangen bij vrouwen te verhogen, de vaginale secretie en zelfs de borstvergroting versterkt, en activeert volledig het seksuele verlangen van een vrouw naar een man.

Het is ook geïndiceerd voor de behandeling van vrouwen die lijden aan lichte prikkelbaarheid, gebrek aan begeerte, vaginale droogheid en andere symptomen van verminderde seksuele functie.

Exclusief gemaakt van plantenextracten die stimulerend werken.

Silver Fox (Silver Fox) - vrouwelijke ziekteverwekker

Afrodisiacum voor vrouwen

Fabrikant: Thailand
Verpakking: 12 sachets van 5 mg.

Fabrikant: Human Biological Engineering Research Institute, heeft een unieke formule van het medicijn ontwikkeld en kreeg de Nobelprijs.

1 pakket 5mg.

5 pack 5mg.
+ Bonus 2 tabblad. algemeen

10 pakket 5mg.
+ Bonus 2 tabblad. algemeen

12 pack 5mg.
+ Bonus 2 tabblad. algemeen

24 pack 5mg.
+ Bonus 2 tabblad. algemeen

Vrouwelijke causatieve agent zilveren vos

De causatieve agent zilveren vos, die u kunt kopen op de officiële website, werkt effectief op meisjes vanaf de allereerste aanvraag. Dankzij dit medicijn ervaren vrouwen sterke seksuele aantrekkingskracht en krijgen ze maximale bereidheid tot intimiteit.

Zilveren vos voor dames, beoordelingen die u op deze pagina zult zien, zijn geschikt voor het verzwakken van seksuele verlangens, verlies van seksuele interesse en schendingen van seksueel functioneren (vaginale droogheid en andere soortgelijke).

Een van de voordelen van Silver Fox is de prijs waarmee u een kwalitatief hoogwaardig veilig afrodisiacum kunt kopen met elk budget. Daarnaast heeft het medicijn een kruidensamenstelling (gebaseerd op medicinale Thaise planten) en helpt het om snel het effect te krijgen.

Silver Fox: beoordelingen en toepassingen

Zodat u het maximale effect van het zilvervosproduct kunt krijgen, legt de gebruiksaanwijzing elk detail uit. Het product bevat vitamines om de productie van geslachtshormonen te verbeteren, adaptogenen om vermoeidheid te elimineren, krachtige afrodisiaca voor planten voor een meervoudige toename van het libido.

De veroorzaker van de zilvervos is gemaakt in de vorm van een poeder, waardoor hij gemakkelijk in te nemen is en het snelst werkt. Bovendien heeft de zilvervos pathogeen geen uitgesproken geur en kleur, zodat het kan worden opgelost in elk drankje zonder de smaak te verstoren. Het effect van het medicijn begint na een paar minuten.

Hoe werkt de veroorzaker Silver Fox

Het vrouwelijke pathogeen Silver Fox verschilt gunstig van de analogen door het snel waarneembare effect. De zilveren vos voor vrouwen, die je de klok rond kunt kopen, vermenigvuldigt de productie van de natuurlijke afscheiding van de vagina en verhoogt ook de bloedcirculatie in het genitale gebied.

Meer informatie over zilveren vos: klantbeoordelingen zijn het beste bewijs van zijn werk. Afrodisiacum Silver Fox veroorzaakt krachtige psychofysiologische opwinding, vernauwt de interne spieren van de vagina, stimuleert de productie van glijmiddel, verergering van de gevoeligheid van erogene zones.

Zilveren vos voor vrouwen: contra-indicaties

Klinische studies van de medicijn zilveren vos, beoordelingen van artsen en klanten bevestigen de hoge werkzaamheid van het product, maar voordat u het gebruikt, moet u altijd uw arts raadplegen. Silver Fox, die u de klok rond kunt kopen, heeft een aantal belangrijke contra-indicaties.

De voorbereiding voor vrouwen zilveren vos, de instructie waaraan is gehecht, is gecontra-indiceerd voor minderjarigen, zwangere en zogende vrouwen, patiënten met gynaecologische en endocriene ziekten, evenals in de aanwezigheid van hypertensie en andere soortgelijke stoornissen.

Om negatieve reacties te voorkomen, helpt u Silver Fox correct te gebruiken. Klantrecensies bevestigen dat de ziekteverwekker in dit geval het meest efficiënt werkt en geen ongewenste reacties veroorzaakt. Neem strikt de dosering in acht en combineer nooit een afrodisiacum met alcoholische dranken en verdovende middelen.

Silver Fox: instructies en bijwerkingen

Zoals bevestigd door klinische onderzoeken met het medicijn Silver Fox, beoordelingen van artsen en klanten, zijn negatieve reacties op het gebruik ervan uiterst zeldzaam, als u de regels van instructie strikt opvolgt.

Koop alleen zilveren vos van hoge kwaliteit. De officiële website garandeert de veiligheid, kwaliteit en hoge efficiëntie van haar producten, terwijl ze tegelijkertijd de beste aankoopvoorwaarden biedt - een betaalbare prijs, gemakkelijke levering, een kortingsysteem.

Silver Fox: de prijs van wederzijds genot

U kunt elke benodigde hoeveelheid van de Silver Fox-ziekteverwekker kopen: de officiële website van het product biedt de meest betaalbare prijzen, evenals alle belangrijke informatie voor uw effectieve en veilige gebruik.

Los het sachet van de ziekteverwekker in tweehonderd gram van een frisdrank op kamertemperatuur op, maar gebruik in geen geval alcoholische en buitengewoon warme dranken om bijwerkingen en verlies van geneesmiddeleigenschappen te voorkomen.

Hoe lang gaat zilveren vos mee? Beoordelingen van de meeste meisjes bevestigen dat het middel een krachtig uitgesproken effect geeft gedurende vijf uur. Het is strikt onaanvaardbaar om meer dan eens per dag een afrodisiacum in te nemen.